Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Downtown July vender tilbage til Viborg og giver koncert på det gamle Paletten. Aftenen er en støttekoncert, hvor alt overskud går til finansieringen af Downtown July's kommende debutalbum.

Et forfriskende take på indie-rock:
”Up-tempo, engagerende og med en intens inderlig nerve, præsenterer Downtown July et forfriskende take på indie-rock. Downtown July byder både op til dans, men også dybtfølte og eftertænksomme momenter og kalder selv deres musik for “Groove og græd”.

Et erfarent liveband i topform med debutalbum på trapperne
Selvom det ikke kun er tallene der tæller, har Downtown July, med over 100 koncerter i bagagen, et ry for at være et bundsolidt live-band, som man skal opleve. Bands of Tommorrow sammenlignede energien til deres koncert på SPOT-festival 2023 i et fuldstændigt proppet Den Rå Hal, med et veloplagt Zar Paolo, som de havde set året forinden, og kvitterede med 5 stjerner. For at runde sommeren af spillede bandet igen på hjemmebane, hvor de tiltrak mindst lige så mange til Sydhavnens Festival.

Downtown July har de sidste par år, arbejdet på at færdiggøre materiale til deres debutalbum, og startskuddet har nu lydt på indspilningen. Fra bandets begyndelse, har de uafhængigt af pladeselskaber, booking og etableret management, bygget Downtown July op fra bunden, udelukkende i samarbejde med deres egen lille inderkreds og den stødt voksende fanskare som de efterhånden har fået. Derfor er bandet nu ude, og finansiere tilblivelsen af albummet igennem koncerter, offentlige som private, store som små.

Denne aften bliver en koncert med et Downtown July, der i den skarpeste form de nogensinde har været i, vil tage pusten fra publikum i de legendariske lokaler på det gamle Paletten.

Der vil til koncerten være mulighed for at støtte tilblivelsen af Downtown July’s debutalbum ydeligere end med billetkøbet, som ubeskåret går til bandet. 

Koncerten er arrangeret i samarbejde med Musikforeningen Klap på 2 og 4.

 

Tidsplan: 

19:00 - Dørene åbner

20:00 - Support: TBA

21:00 - Downtown July 

-----------------

Der vil til koncerten være mulighed for at donere valgfri beløb til tilblivelsen af Downtown July's debutalbum. 

Vesterbrogade 10
Vesterbrogade 10, 8800 Viborg, 8800 Viborg