Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
THE DOORS TRIBUTE [TDT] hylder legenderne ved at genskabe magien og intensiteten af The Doors' musikalske katalog i en udsøgt koncertoplevelse. Det er et must-see for alle Doors-fans, og for alle der ønsker, at opleve en fantastisk og unik genskabelse af deres musik.

Ved brug af vintage udstyr og moderne instrumenter til at replikere fornemmelsen og auraen fra studieoptagelserne, er målet at give et publikum et fuldstændigt live-spektrum af The Doors' mange facetter og alsidighed.

Dette er IKKE det lidt vanlige kopi og look-a-like kostume-show! Medlemmerne af [TDT] er ikke kun velkendte og etablerede professionelle musikere og kunstnere, men har et tilhørsforhold i stil og musikalsk arv, der komplimenterer den oprindelige Doors besætning. Man kan godt sige, at deres engagement i denne musik er et udslag af lige dele kærlighed, respekt & beundring:

"Vi føler os ret beærede over muligheden for, at viderelevere denne legendariske musik til en ny generation af potentielle lyttere og give den ældre et nostalgisk glimt tilbage til en tid, hvor konventionerne blev udfordret og der for alvor var revolution i luften."

Mike Hecchi - Vocal
Kent Søgaard - Keys
Alex Olesen - Guitar
Morten Brauner - Bass
Per Vatne - Drums
Døren åbner kl. 20:00 - Koncerten starter kl.: 21:00
Sidde og ståpladser - Parkeringskælder lige uden for.
Fri parkering fredag og lørdag efter kl.: 18:00.

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg