Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

DISCOBINGO 
                             

KOM MED TIL DISCOBINGO I MARTS 

Har du ikke allerede været til vores DiscoBingo så kom og oplev en aften fyldt med bingo, sjov, dans, fælleskskab og livsglæde. Igen denne aften er Milling & Molbech værter for vores DiscoBingo, og der skal spilles, synges, danses og hygges.

Der spilles DiscoBingo mellem 20.00 - 22.00. Efterfølgende spiller Milling & Molbech dansegulvet op med et potpourri af danseglad discomusik.

Så find danseskoene og discotøjet frem, og gør dig klar til DiscoBingo på Halgodt. 

Ved ankomst får du udleveret en bingoplade, og derefter finder du en plads i lokalet. Halgodt er fællesskab så du kan ikke reservere en siddeplads. Men der er altid plads. 

EATaliano byder på lækker mad denne aften. Så kom i god tid så du kan spise inden DiscoBingo.
Velkommen til DiscoBingo på Halgodt.

Som noget helt nyt har vi indgået et samarbejde med Skovshoved Hotel. Køb et ophold på hotellet, og få automatisk indgang til vores arrangementer med i prisen for opholdet.

Skovshoved Hotel er blot 100 meter fra Halgodt, så du går nemt hjem til hotellet efter DiscoBingo. Og så er du fri for at køre hjem når DiscoBingo er færdig. 

Skovshoved Hotel sælger også et ophold i forbindelse med DiscoBingo i marts. Læs mere: Klik her! 

Vi ses til en sjov og hyggelig DiscoBingo aften på Halgodt. 

Tag sydindkørslen til havnen. Kør ind i bunden af havnen. Halgodt ligger på venstre hånd. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund