Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Vi har igen Henrik Milling & Nicolai Molbech på besøg fredag den 13. oktober til DiscoBingo.

Vores første DiscoBingo med Milling & Molbech var en stor succes med masser af god stemning. Var du ikke med til den første DiscoBingo så skal du prøve det! For du kan glæde dig til en vild og boblende festlig bingodyst på Halgodt når de to herre, og Halgodt, invitere til musik bingo.

Du få en spilleplade med covers til musik gennem tiderne, Milling og Molbech spiller klassikerne - og pludselig er det måske dig der råber: DiscoBingo!

OBS! - Risikoen for at aftenens værter krydrer dysten medrøverhistorier fra musik-verdenshistoriens mere skumle og skandaleramte kapitler, er decideret overhængende.

Husk at medbringe højt fredagshumør og en velsmurt sangstemme.Bingoplade og dækbrikker udleveres ved køb af billetten.Der er mulighed for tilkøb af ekstra plader hvis du vil forøge din vinderchancer.

Der er DiscoBingo mellem kl. 20.00 - 22.00. Efter kl. 22.00 fjerner vi bordene, og sætter fut i dansegulvet hvor Milling & Molbech vil øse danseklassikere udover gulvet. Vi tror det bliver en rigtig festlig fredag aften, og afslutning på vores sommersæson. 

Kom i god tid denne fredag aften så du får en god plads, og så du kan nå at få noget af det lækre street food fra vores madboder inden at DiscoBingo starter. 

Henrik Milling & Nicolai Molbech er værter på P4's FONK - det er Lørdag.De har begge formidlet og fejret musikken på dansk radio og tv i snart tre årtierBegge har kommenteret Eurovision Song Contest for DR, samt været musikeksperter på dansk tv i et utal af sammenhænge.

Vi glæder os til at byde velkommen til DiscoBingo og en festlig fredag.  

 

 

Du skal tage sydindkørslen til Skovshoved Havn. Der finder du Halgodt for enden af vejen ud mod Øresund. Det er gratis at parkere på parkeringspladserne ved Halgodt. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund