Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Velkommen til en ny sæson DiscoBingo på Halgodt!  

Kom på Halgodt og fyld kroppen med masser af disco kærlighed.  

Og har du ikke allerede været med til DiscoBingo, så kom og oplev en aften fyldt med bingo, sjov, dans, fælleskskab og masser af livsglæde. Vi spiller DiscoBingo mellem 20.00 - 22.00 ish. Efterfølgende holder Milling & Molbech dansegulvet brand varmt med et potpourri af klassisk danseglad discomusik indtil kl. 23.30.

Så find danseskoene og discotøjet frem, og gør dig klar til en festlig DiscoBingo aften på Halgodt. Ved ankomst får du udleveret en bingoplade, og derefter finder du en plads i lokalet.

På Halgodt er fællesskab den røde tråd, så du kan ikke reservere en siddeplads på forhånd. Du sidder sammen med andre glade gæster ved vores borde der denne aften er
opsat som langborde.  


Kom tidligt og spis. Alle vores madboder er åben denne aften, så kom og nyd lækker street food inden DiscoBingo starter. 

Vi ses til endnu en festlig og hyggelig DiscoBingo aften på Halgodt. 

BEMÆRK! At DiscoBingo den 9 & 10. august har samme tema. Dette til information hvis du planlægger at deltage begge dage. 

Tag sydindkørslen til Skovshoved Havn. Kør ind i bunden af havnen, Halgodt ligger på venstre hånd. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund