Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Kan du huske da alle danskere samledes om fjernsynet EN bestemt aften om året – og der var landgangsbrød, rejecocktails og kulørte drinks i Bodum cocktailglassene? Eller da vi sad helt ude på kanten af stolene og hujede hver gang Brødrene Olsen fik ”douze point”?
 
Så er Disco Tango showet for dig. Fem af de artister der har haft fingrene dybt begravet i Dansk Melodi Grand Prix, tager dig med på en fantastisk rejse igennem de legendariske øjeblikke. Alle kan ligeledes synge med på de store internationale vindersange som selvfølgelig ikke er glemt.
 
Med musik og gode historier bliver publikum ført gennem 50 års grand prix historie.
 
Og holdet kunne ikke være bedre sammensat – fælles for dem alle er at de er fuldstændig VILDE med Grand Prix og har været med til at skabe de minder som dukker op, når vi taler Dansk Melodi Grand Prix.
 
Anette Heick, Silas Holst , Lonnie Devantier , Bryan Rice og Gry sørger for den ultimative Grand Prix oplevelse og det hele bliver på ypperste vis bundet musikalsk sammen af selveste Henrik Krogsgaard og hans fantastiske orkester. 
 
Alt i alt er der lagt op til en aften, hvor man både kan nyde den fantastiske musik og få gode historier med i købet… Hvad skete der med Lonnies store røde Telefon fra Hallo Hallo…? Har Gry stadig den blågrønne kjole fra Kloden Drejer… ? og hvad med Anettes stewardesseuniform fra 2007 og Copenhagen Airport.. ? 
 
Tag med på en rejse med fantastiske Melodi Grand Prix øjeblikke , når Disco Tango rammer Nykøbing Falster Hallen.

Arrangementet foregår i Nykøbing Falster Hallen.
Dørene Åbner klokken 19.30 - Til nummerede sæder hvor der er taget højde for evt. Covid-19 restriktioner. Showet starter kl.: 20:00

Handicappet:
Er du kørestolsbruger bedes du kontakte Kanon Produktion inden køb af billetter.
Bestilling af Handicap pladser send mail til dion@kanonproduktion.dk
Ledsager til handicappet skal også købe billet. 
Der gives ingen tilskud til Ledsagerkort.

Kontakt KanonEvent ved at trykke her. 

Nykøbing Falster Hallen
Nørre Blvd. 4A, 4800 Nykøbing Falster