Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

”U2much” Show – 2019

Die Herrens U2-koncerter er altid: for meget, for fede, forbløffende, fortrinlige – og for alle! Og ALLE inviteres til”U2much”med Die Herren!Kom ind i koncerten - kom tæt på musikken - kom som du er!

Die Herren skal nok føre an og tage ansvar - og så tager de dig med på en rutjebanetur rundt i U2 ́sfantastiske musikalske univers medallede største U2-hits gennem tiden. Målet er at skabekoncertfesten- så selv den mest humørforladte må overgive sig - og man behøver ikke være den store fan af U2 for at blive beriget.

En Die Herren-fan sagde engang: ”Jeg bryder mig egentligikke om U2 – men jeg er vild med Die Herren”Die Herren har mere end 28 års erfaring med U2 ́s musik og med at skabe koncerter, der på en og samme tid bliver en fest og en intens live-oplevelse.

”U2much”bliver ikke som at sætte en cd på eller som at streame koncerten! Alle skal kunne se, høre og mærke, at det er LIVE – det er nu eller aldrig! Die Herrens”U2much”kan være for meget – men kun for meget - AF DET GODE!


Dørene åbner: kl. 19.20
Showstart: kl. 21.00

Følg os på Facebook og www.derodeveste.dk.

Støberihallen
Nordstensvej 1, 3400 Hillerød