quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: 27. Oktober 2017 - Kl. 21.00
Dørene åbner: kl. 20:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer
Bemærk venligst: Ståpladser
Billettyper: Standard billet: 190,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Die Herren 2017

Die Herren - det danske band med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk - på 25. år!!

Die Herren er kendetegnet ved deres evige søgen efter, konstant at forædle det de gør! Hele tiden opsøge nye og banebrydende måder at præsentere U2´s eminente musik på, så publikum altid forlader en Die Herren koncert beriget med en ny musikalsk U2-dimension!

I december sidste år lagde Die Herren allerede an til 2017 - og valgte at gøre det i ”U2-WeltKlasse”s navn. Hvad kan du, som publikum så forvente af ”U2-WeltKlasse”? De største U2-hits, fest, energi, intensitet, nærvær, humor, tilstedeværelse og et dybfølt ønske om at gøre en mærkbar forskel. Det hele kommer til at krystallisere sig ved scenekanten – i spændingsfeltet mellem orkester og publikum.

Die Herren aldrig lagt skjul på, at de ønsker at komme i tæt – endog meget tæt - kontakt med publikum, da det i bandets øjne, er der, den ægte og sitrende koncertoplevelse opstår. Die Herren ser helst ikke nogen fysisk barriere mellem dem og publikum i form af hegn foran scenen. Det bare er med til at skabe en distance, som ikke tjener koncerter overhovedet! Nærvær – også fysisk – er én af parolerne i ”U2-WeltKlasse”.

Die Herrens har altid ønsket at nedbryde distancen – at få band og publikum til at føle sig som et! Udviske grænsen mellem scene og publikumsområde, og få det hele til at smelte sammen!

”U2-WeltKlasse” er Die Herren velforberedt, veltrænet og veludhvilet, klar til at yde alt hvad der skal til, for at gøre koncerten unik og mindeværdig. Når Die Herren inviterer til U2-fest, er det altid en fest man husker! Det er en fest, man er glad for, man IKKE gik glip af!

Det bliver en ”Klasse”-fest – En ”U2-WeltKlasse”-fest.

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

27. oktober 2017 kl. 21:00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her