Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Bekræft venligst dit valg:

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail herunder, så vi kan undersøge det nærmere:

Undersøg

Billet Antal Pris

B`Sharp præsenterer på Rampelys i Silkeborg - Delta Blues Band feat: Miriam Mandipira (DK/ZW)

Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Dørpris: 220 kr. - du sparer 30 kr. pr. billet, ved at købe nu.
Sidde og ståpladser - Parkeringskælder lige uden for.
Fri parkering fredag og lørdag efter kl. 18:00
Døren åbner kl. 20:00

Link til arrangørens hjemmeside:  www.bsharp.dk

Delta Blues Band feat Miriam Mandipira (DK-ZW):

Delta Blues Band 50 år

I 2018 kunne institutionen Delta Blues Band fejre 50 års jubilæum. Delta Blues Band er navnet på det måske gennem tiderne mest indflydelsesrige danske blues & roots orkester, altid med dansk blues & roots ”Grand Old Man” , Troels Jensen i centrum.  Gruppen havde sit udspring i folk-blues duoen ”Troels og Thomas”, der fra midten af tresserne kunne opleves i Tivolis Visevershus.

Medlemmerne, guitaristen Thomas Puggaard-Müller og pianist, guitarist, sanger Troels Jensen dannede i starten af 1968 et elektrisk Chicago-style blues band, som debuterede i det hedengangne Montmartre i St. Regnegade i København. Med sig havde de Thomas bror, Michael på trommer og bassisten Søren Engel. Delta Blues Band debuterede på LP i 1969 med en af de første danske LP’er optaget med flersporsteknik ”Delta Blues Band” på samme plademærke som selveste The Beatles, nemlig Parlophone. Pladen blev godt modtaget og Delta Blues Band var på toppen af dansk blues. Men allerede samme år forlod Puggaard-Müller brødrene bandet til fordel for ”Pan”, der efter en vellykket debut blev opløst ved Robert Lefevres immigration til New Zealand og alt for tidlige død.

Delta Blues Band fortsatte senere i utallige variationer frem til 2002 – med Troels Jensen, Søren Engel og den nye trommeslager Preben Feddersen som kernebesætning. Siden 1974 har den herboende amerikanske guitarist og sanger Billy Cross i perioder medvirket som solist. Under navnet Delta Cross Band turnerede bandet i Skandinavien og Tyskland (1980-83) og udsendte bl.a. pladerne Rave On (1980) og Upfront (1981). I slutningen af 1980'erne optrådte gruppen som trio, men i 1990'erne turnerede den igen i en periode som Delta Cross Band.

I 2008 blev Puggaard-Müller brødrene genforenet med Troels Jensen og kernen i det originale band var for første gang samlet siden 1969. Bandet består desuden af bassisten Knut Henriksen – en gennemrutineret herre fra den danske musikscene bl. a. fra The Healers, Peter Thorup og CV Jørgensen. Endelig er der som det femte medlem, mundharpespilleren Jørgen Lang. Jørgen Lang var gæst på Troels' berømte Delta plade ”No Overdubs”, hvor også Billy Cross var gæst, før han kom fast med i Delta Cross Band. Senere spillede Troels og Jørgen landet tyndt som akustisk duo, og fik et af stederne navnet Knold og Tot. Det ku' de godt li', og da de udvidede til band med strøm, blev bandnavnet Katzenjammer Kids - Knold og Tot på engelsk. Nu er Jørgen igen sammen med Troels som fast medlem i det gendannede Delta Blues Band. Michael Puggaard-Müller gik efter et par år ud og blev erstattet af gennemrutinerede Asmus Jensen på trommer.

Siden genstarten i 2008 har Delta Blues Band udgivet to plader: Checkin' in fra 2010 og Stonewashed fra 2013. På begge plader medvirker den prisvindende sangerinde Miriam Mandipira, der optræder sammen med Delta Blues Band.

 

Miriam Mandipira

Miriam Mandipira er født i Zimbabwe.

I 1996 blev hun frontfigur i bandet ”Luck Street Blues”. I 2005 flyttede hun til Sydafrika for at spille med landets førende bluesband ”Strange Brew”. Hun er blevet betegnet som Zimbabwes bedste jazz/blues sangerinde og nævnes både i sit hjemland og i Sydafrika, som det sydlige Afrikas ”Queen of the Blues”.

Delta Blues Band og Miriam Mandipira, startede samarbejdet i 2009 hvor Miriam medvirkede på Delta BB ́s CD “Checkin ́n in” og igen i 2013 på Deltas nyeste CD “STONEWASHED”.
Derudover kan nævnes en lang række koncerter og festival optrædener, som f.eks. Copenhagen Jazzfestival, Palladium Teatret i Malmø, Copenhagen Bluesfestival, Blå Festival i ålborg, den store Bluesfestival i åmål, Esløv og Malmø, alle steder med forrygende reaktioner og anmeldelser og sidst men ikke mindst på Riverboat Jazz Festival i Silkeborg. Det er således første gang at hun optræder i B`Sharp regi.

Billetinformation
Periode

07-12-2019 21:00 - 07-12-2019 23:00


Rampelys i Silkeborg

Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her