quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Lørdag den 16. september 2017 – klokken 21.00
Dørene åbner: kl. 20:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer
Bemærk venligst: Stå- & siddepladser
Billettyper: Standard billet: 150,- kr. + gebyr.
Standard billet inklusive Garderobe: 160,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Delta Blues Band 2017

Der er lagt op til et glædeligt gensyn og en forrygende aften når Skandinaviens ældste bluesband atter gæster Paletten.

Delta Blues Band er solid, velspillet og meget kompetent musik, der kommer langt ud i alle kroge af bluesmusikken. Lige fra det blide akustisk inspirerede hen over det mere rå og upolerede til noget meget ”Funky Stuff” samt en hel del nærmest lyrisk ny-fortolkning af gamle klassikere.

Delta Blues Band gjorde et sensationelt comeback ved Copenhagen Blues Festival i 2008. Bandet anses som nogle af de vigtigste grundlæggere af bluesscenen i Danmark tilbage i tresserne og de fik i den senere udgave som Delta Cross Band kæmpe succes i firserne. I forbindelse med Copenhagen Blues festival 2008, mente de gamle drenge, at det kunne være sjovt at samle bandet igen, idet det da var 40 år siden, det hele startede. Delta Blues Band har gennem årene eksisteret i forskellige kombinationer – og efter comebacket i 2008 i noget, der ligner den oprindelige form.

I spidsen står Danmarks Mr. Blues: Troels Jensen, velklingende og -krydret vokal, guitar og klaver! Mundharperne spilles af mesteren selv: Jørgen Lang. Bag trommerne finder man den erfarne og vidt berejste Asmus Jensen. På bas og vokal den navnkundige og meget benyttede session-musiker Knut Henriksen og på guitar Troels Jensens gamle "sideman" siden 1968 Thomas Puggaard-Müller, der i 2008 havde sit comeback på den danske blues-scene.

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

16. september 2017 kl. 21.00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her