Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Kandis spiller op til ”dansefest” i Nakskov Idrætscenter i februar 2024.
 
Fredag den 2. februar 2024 er der stor ”dansefest” i Nakskov Idrætscenter når det populære danseband ”Kandis” gæster Nakskov.
Der er dømt stor ”dansefest” fredag den 2. februar 2024 i Nakskov Idrætscenter i starten af det nye år, når et af Danmarks meste populære danseband KANDIS spiller op til den helt store fest.
 
Det er 34. sæson, at KANDIS drager ud på en landsdækkende turné under mottoet ”Rejsende I Livsglæde”. Koncert kalenderen er allerede ved at være fyldt op, men Nakskov Idrætscenter er altså med på denne sæsons tour kalender.
 
Det er Nakskov Idrætscenter der er værter for den store dansefest, og vi glæder os over, at vi har kunne få KANDIS til Nakskov, og fremadrettede vil gerne skabe ”Events” for alle målgrupper, udover vores store påskeparty og juleballet, og det her arrangement er et af dem, og vi glæder os rigtig meget til at få skudt denne her store dansefest i gang med et meget populært danseband.
 
Med Johnny Hansen i forgrunden for KANDIS er der altså lagt op til den helt store dansefest den 2. februar 2024, hvor der først bydes på en 2 retters menu fra kl. 1830 inden der kl. 2100 er gjort klart på dansegulvet.
 
Billetsalget til dansefesten med KANDIS starter fredag den 13. oktober kl. 1000 på www.billetsalg.dk og prisen er kr. 399,- ekskl. gebyr for en 2 retters menu og koncert med start kl. 1830-0100.
 
Det også muligt at købe billet uden spisning, og med adgang kl. 2030. Her er prisen kr. 225 ekskl. gebyr.
 

Har man bestilt billetter spisning, sidder man automaisk sammen med det antal man har bestilt til. Hvis man ønsker at sidde sammen med andre der også har købt særskilt spisebilletter skal man skrive til cafe@nakskovic.dk 

Ved yderligere ønsker i forhold til dette, kan der rettes henvendelse til Nakskov Idrætscenter på tlf. 54 92 72 60 og spørg efter cafeleder Søren Bundgaard Jensen. 

Nakskov Idrætscenter
A.E. Hansensevej 1, 4900 Nakskov