Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Dissing, Las & Cross
forårsturné 2025

I 2022 udgav Dissing, Las & Cross albummet “Copenhagen Skyline”, hvilket markerede begyndelsen på et frugtbart samarbejde mellem de fire kunstnere. 
Efter en overvældende succesfuld turné blev bandet hurtigt anerkendt for deres unikke musikalske udtryk.
Billy Cross, sammen med Dissing & Las, opdagede en fælles kærlighed til "americana" – en genre, der trækker på den samme kulturelle tradition, som Bob Dylan, The Eagles og Chris Stapleton. Denne passion skabte et stærkt og nutidigt folkemusikalsk udtryk, der udforsker en dyb kunstnerisk arv. Hvad der startede som et eksperiment, har nu udviklet sig til et seriøst og velkoordineret band. Inspireret af dette samarbejde og begejstret over at have fundet ligesindede musikere samt en sanger med en fornem sans for fortolkning, har Billy Cross skrevet 13 nye, enestående sange. Som resultat heraf har DLC besluttet at indspille deres andet album, hvilket forventes at blive en milepæl i deres samarbejde. En fusion af amerikansk energi, skandinavisk elegance og melankoli, der resulterer i en tværatlantisk musikoplevelse. Kombinationen af Bob Dylans tidligere guitarist med Povl Dissings sønner og Las Nissens sofistikerede musikalitet skaber et unikt og bemærkelsesværdigt lydlandskab. Dissing Las & Cross vil tage på turné i foråret 2025, hvor de vil fremføre deres omfattende repertoire. Publikum kan se frem til en uforglemmelig musikalsk rejse, hvor de nye sange vil blive præsenteret live for første gang.

Dørene Åbner kl. 19.00
Koncertstart kl. 20.00 ( 2 x 45 min.)

SIDDEPLADSER men med fri seating

Tønder Kulturhus
Ribelandevej 39, 6270 Tønder