Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

CRAZY IVANS

Fra folk - til blues - til rock´n´roll

På den hjemlige klubscene kan vi top fornøje os ved en ny konstellation, som tager udgangspunkt i dét, det hele handler om: Glæden ved at spille god musik!

Musikerne, der kan trække på en samlet musikalsk erfaring på knap 200 år, er håndplukket over det ganske land.

Mik Schack -Vaskebræt/vokal

Søren Rislund - Mundharmonika/vokal

Ivan Sand - Guitar/vokal

Olav Poulsen - Slideguitar

Repertoiret er de klassiske rock - og bluessange samt værker af egen tilvirkning, - alt fremført med en kompetent glæde… Og husk: Glæden ved at spille god musik mangedobler glæden ved at høre. 

Fra Aalborg kommer OLAV POULSEN, der gennem de seneste snes år har høstet stor anerkendelse som en af landets allerbedste slideguitarister. Han bevæger sig ubesværet inden for genrer som blues, rock og country– ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.                        

 

I Rønde finder vi den mest solide og utrættelige rytmeguitarist ever: IVAN SAND. Ivan har spillet næsten altid... Det enkle, ærlige, oprigtige og troværdige, har til alle tider kendetegnet hans virke,der bl. a. har taget inspirationen fra Neil Young tilegnet nye højder.              

 

I Borup på Midtsjælland residerer SØREN RISLUND, som vel nok er mest kendt for sit 40 årige humoristiske samarbejde med Jan Monrad, - men hallo: Søren var til sin første bluesfestival i 1964 og omtrent samtidigt købte han sin første mundharmonika. Bluesmusikken har aldrig sluppet sit tag i ham siden.

 

MIK SCHACK fra Utterslev Mose favner vidt: Fra kødgryder i TV over et stort tegnetalent til en af landets bedste vaskebrætspillere. Mik tog fingerbøllene på i1970 og begyndte at spille med bl. a. Monrad & Rislund. Senere med bluesfolk som Peter Nande, Big Creek Slim og Tim Lothar.

 

DEKLARATION OG GARANTI: DET GYNGER! DET SWINGER! DET DUER!

 

STED OG DATO

Rampelys

Fredag den 5. november kl. 20

Døren åbnes kl. 19

Forsalg: 206.25,- inkl. gebyr

Dørpris: 230,-

Stå - og siddepladser ved cafeborde

 

PARKERING

Parkeringskælder overfor Rampelys

Gratis parkering om søndagen og

Fredag efter kl. 17

Lørdag efter kl. 15

 

Arrangør: B`Sharp 

hjemmeside: www.bsharp.dk

 

Ret til ændringer forbeholdes!

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg