Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
ROXETTE skrev soundtracket til de farverige 90'ere! Nu tager Danmarks bedste ROXETTE tribute band dig med på en nostalgisk rejse tilbage til da walkman var Gud, og du spillede luftguitar på dit værelse.

Du får lyst til at spole kassettebåndet tilbage igen og igen for at skråle med på "The Look" og "Dressed for Success" - fuldstændig som du gjorde det, da du var teenager og Beverly Hills 90210 dikterede tøjstilen. Så frem med hårbørsten – det musikalske lydniveau og håret er nemlig ualmindelig lækkert og højt, når bandets syv top-professionelle musikere leverer deres velsmurte sceneshow.

I front som Maria Fredriksson og Per Gessle er sangerinde Anja Møllerskov og sanger/guitarist Christian Visti og de bringer sammen med resten af DRESSED FOR ROXETTE dansegulvet i kog og sørger for at du svæver derfra på en sky af fed 90'er-eufori.

Således godt varmet op skulle stemningen herefter være sikret til et brag af et “After-party” i vores hyggelige café, hvor Volf Duo går på scenen. Her kan du for alvor få lov til at skråle med på alle de gode hits fra de sidste 30 år og samtidig opleve husets musikansvarlige, Mads Mølgaard, trykke den af på scenen med sin faste duo-makker i over 20 år, Henrik Volf.

Program for aftenen (ca. tider)
Kl. 20.00 – 22.15 Dressed For Roxette (Salen)
Kl. 22.20 – 01.00 After-party med Volf Duo (Caféen)

Ønsker man den “helt store pakke” sammen med venner eller familie, er det også denne aften muligt at tilkøbe den lækre koncertbuffet, der serveres i cafeen kl. 18.00 (begrænsede antal pladser).

Dato og tidspunkt: Lørdag 29. September kl. 20.00
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 17.30 for spisende gæster og kl. 19.00 for øvrige koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 5 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 275,- kr. inkl. gebyr.

Koncertbuffet:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af vores populære koncertbuffet som serveres kl. 18.00 i cafeen, prisen er kr. 165.-
(kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 25. september 2018)
Bemærk venligst: Der er et begrænset antal pladser!

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro