Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Velkommen til forårets Cover Night i selskab med to af Danmarks mest populære kopi-bands fra den danske pop og rock scenes guldalder.

Nordjyllands mest eksklusive “halbal” har tidligere gæster omdøbt konceptet, da kulturcenterets hyggelige rammer denne aften byder på musik, fællessang, dans og godt humør i hele 5 timer. Denne aften bliver med garanti ingen undtagelse når først Gasolins udødelige hits serveres af PETER OG DE ANDRE KOPIER i salen og derefter afterparty i caféen med bandet DANMARKS JOHN - Mogensen’sk værtshusstemning, fællessang, dans og gang i den til langt over midnat!

Ønsker man den “helt store pakke” sammen med venner eller familie, er det også denne aften muligt at tilkøbe den lækre koncertbuffet fra Lyngvig, der serveres i cafeen kl. 18.00 (begrænsede antal pladser).

Peter & de andre kopier
Salen Kl. 20.00 - 22.30
Alle – inklusive Smukke Linda og Stakkels Jim – troede hele verden ville gå i stå, da Gasolin’ lukkede og slukkede i 1978. Men, nej! 40 år efter lever musikken stadigvæk stærkt videre i Danmarks bedste Gasolin’ show med Peter & De Andre Kopier, der i 2018 kan fejre 25 år på bagen som ét af Danmarks mest efterspurgte kopiorkestre.

Luftguitaren bliver rusket til strengelegen. Der er altid gang i Rabalderstræde. Langebro er stadig lang en tidlig mandag morgen, og Smukke Charlie drøner Deruda’ på sin Harley. Siden 1993 har Peter & De Andre Kopier med største glæde, respekt og kærlighed holdt festen kørende. Der er bal og gang i den, når kopierne går på scenen; i hallen, på kroen, på stadion. At løse billet til en koncert med Peter & De Andre Kopier er som at løse en returbillet til 70'erne. Det er næsten som at være der selv; det er et super-nostalgisk genhør med de gode, gamle Gas-hits ingen skandinav nogensinde glemmer.

Danmarks John
Caféen ca. 22.30 - 01.00
Bandet leverer et nostalgisk show med sange fra John Mogensens store bagkatalog, og gør det med samme sjæl og ånd som vores savnede folkekunstner. Frontfiguren Brian Arnold har en slående lighed med John Mogensen og mellem numrene krydrer han bandets optræden med lune og hyggelige anekdoter, så publikum føler sig ført tilbage til 70’erne, hvor John Mogensen havde sin storhedstid. Når bandet Danmarks John træder op, genskaber de nøje det musikalske lydbillede, så der opstår en magi der ikke er til at tage fejl af.
Vi er overbeviste om, at festen denne aften når nye højder, når Danmarks John byder op til et brag af et afterparty i caféen - elguitar og saxofon ska’ vi ha’, Rock’n’Roll og ikke andet! Praktiske oplysninger: Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af den populære koncertbuffet fra Lyngvigs diner kl. 18.00 i cafeen, kr. 150.- (kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 27. februar 2018.

Bemærk venligst:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af koncertbuffet fra Lyngvigs diner kl. 18.00 i cafeen, kr. 150.- (Tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 27. februar 2018)

Dato og tidspunkt: Lørdag 03.marts 2018 kl. 20.00
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 17.30 for spisende gæster, kl. 19.00 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 5 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 275,- kr. inkl. gebyr.
Koncertbuffet fra kl. 18.00 - 150,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro