Vigtig information om COVID-19 (Coronavirus) - Se hvordan du skal forholde dig her ->

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris

CoolTalks – Når livet rammer

CoolTalks – Når livet rammer - København DKK 299,00
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Prisen inkluderer forplejning. Hele overskuddet fra CoolTalks går til at støtte udsatte og sygdomsramte børn i Danmark igennem CoolUnite Fonden.

Coronavirusset har ændret de fysiske rammer for vores måde at mødes på, og ved CoolTalks har vi i samarbejde med vores venues indrettet lokalerne og eventet således, at det lever op til sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Dette betyder, at der blandt andet vil være god plads imellem stolene, forplejningen vil leve op til de nye skærpede krav, alle overflader bliver jævnligt afsprittet, der vil være afspritningsstationer og vi sikrer god afstand mellem dig og de andre gæster under hele eventet. Vi vil gøre vores for at give jer en tryg og god oplevelse.

CoolTalks Når livet rammer Kbh:

Når livet rammer

Nu kan du for første gang samlet møde tre helt unikke personer, der alle har stået over for livets op- og neture. Du får et sjældent indblik i tre personers oplevelser med når livet rammer og vejen til succes.

Oplev en underholdende aften med tre af landets bedste foredragsholdere i Skråen i Aalborg og Scandic Sluseholmen i København, som er klar til at give dig og dine venner eller kolleger ny energi, stof til eftertanke og inspiration.

Jacob Risgaard er medstifter af webshop-succesen Coolshop og er blandt andet kendt fra DR1s populære iværksætterprogram ‘Løvens Hule’, hvor han har været med som løve fra sæson 5. Han medvirkede desuden i TV2s programserie ‘365 dage til succes’, hvor han hjalp danske iværksættere. Siden 1996 har Jacob med stor succes beskæftiget sig med e-handel, og er derudover medejer af CoolRunner og en række andre selskaber. Hør hvordan Jacob har skabt succes ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat.

Rune Green ved alt om humor og er en af landets absolut bedste foredragsholdere indenfor humor og arbejdsglæde. Rune er uddannet fra Århus universitet, hvor han har forsket i humor og komik. Han har opnået stor succes som humorist og har arbejdet med et utal af forskellige stilarter og sammen med så forskellige partnere som musikere, film- og reklamefolk samt i større og større udstrækning profiler fra erhvervslivet. Vejen til, hvor han er i dag, har dog ikke være helt let, og han har måtte håndtere mobning og modgang undervejs.
Rune ved om nogen, hvordan man bruger humor til at håndtere frustrationer og udfordringer i dagligdagen, og han er fantastisk til at formidle det.

Casper Blom er noget særligt. Som blot 12-årig startede han som iværksætter og solgte brugte golfbolde. I dag er han 27 og har opnået stor succes med mange andre spændende webshops samt investeringer i andres idéer. Det er dog ikke udelukkende en rosenrød historie, for Casper har både måtte håndtere mobning, misundelse og svære beslutninger undervejs.

I dag bruger han en stor del af sin tid på at holde foredrag, som giver anledning til masser af smil, grin og ikke mindst inspiration til, hvordan vi kan blive bedre til at tænke ud af boksen og kæmpe for det, vi gerne vil opnå. Også selvom der er både modvind og prøvelser på vejen mod målet, hvad det end måtte være.

Glæd dig til en inspirerende aften, når Jacob, Rune og Casper deler ud af deres enorme erfaring og passion for udvikling og for at tænke ud af kassen. De giver konkrete ideer til, hvordan du kan møde udfordringer i dit private- og arbejdsliv.

Prisen inkluderer forplejning.
Foredraget er arrangeret af One Decision og CoolUnite, og hele overskuddet fra begge aftener går til at støtte udsatte og sygdomsramte børn i Danmark igennem CoolUnite Fonden. Læs mere på CoolUnite Fondens hjemmeside.

Læs mere om foredragsholderne på One Decisions hjemmeside www.onedecision.dk

Billetinformation
Periode

20-10-2020 17:00 - 20-10-2020 20:00


Scandic Sluseholmen i København

Molestien 11, 2450 København


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10147751
Kontakt os - Klik her