Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

I samarbejde med Comedyklubben, byder vi igen indenfor til en aften med rigtig god stand-up fra aller-øverste hylde. 

Thomas Hartmann

Thomas Hartmann er en verbal-ekvilibrist i særklasse! Det er den rette betegnelse for en komiker, der som ingen anden formår at underholde om hverdagen i en strøm af intelligente og ustyrligt sjove betragtninger. Det har gjort ham til en af de mest efterspurgte inden for stand-up i Danmark – både som komiker og tekstforfatter.
Med sine 25 års erfaring tager han publikum i hånden, og tager dem med på en rejse ned af latterens landevej.

André Jakobsen

André Jakobsen er stormet ind på den Danske stand-up scene. Han har været i finalen i DM i Stand-up, har optrådt på Skanderborg Festival og optrådt på diverse scener i hele landet. André er sjov helt ind til benet og han er stensikkert kommet for at blive.

Niels-Peter Henriksen (Vært)

Niels-Peter Henriksen er sjov, lidt grov og meget sympatisk. NP leverer stand-up med dyb selvironi og pointer, der rammer lige i mellemgulvet. Siden han startede i 1997, har han underholdt alle tænkelige steder - for de indsatte i Statsfængslet Ringe, for de ansatte i det danske politikorps og i en tipi, for Hammel Kommune... Der er ingen tvivl om, at denne mand formår at sejre over et hvilket som helst publikum.

Sidst Thomas Hartmann var forbi Kulturcenteret til comedy-aften, var der totalt udsolgt! - så vent  ikke for længe, hvis billetten til denne tirsdag aften skal i hus!


Dato og tidspunkt: Tirsdag 01. november 2022, kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30

Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 130,- kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro