Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

I samarbejde med Comedyklubben, byder vi igen indenfor til en aften med rigtig god stand-up fra aller-øverste hylde.

Michael Schøt

Michael Schøt er en af landets sjoveste politiske kommentatorer. Siden debuten i 1999 har han lagt sale ned over hele landet og har stået bag 4 onemanshows, hvor det første kom i 2009. Dertil kommer en lang række shows med kolleger på kryds og tværs og ikke mindst hans ugentlige ”NyUgesTale” på nettet i ”Schøtministeriet”. Michael Schøt var i 2021 og 22 på tour med sit anmelderroste one-man-show “Dæmonkrati”.

Oliver Stanescu

Oliver Stanescu slog i 2021 for alvor sit navn fast, med sin optræden til Zulu Comedy Galla (TV2 Zulu) og året efter vandt han Zulu Comedy Gallas Talentpris. Trods sin forholdsvis korte tid i comedy-branchen allerede haft premiere på sit første solo stand-up show ”Kronisk Sjov”, som han netop har turneret med. Oliver har derudover optrådt adskillige gange på Tv2 og Tv2 Zulu, senest i Melvin Kakooza Show (TV2), En Stor aften med Simon Talbot (TV2) og Zulu Open mic i 2021 og 2022 (TV2 Zulu).

Valdemar Pustelnik

Siden 2009 har Valdemar optrådt på scener over hele landet og er Comedyklubbens faste vært. Valdemar har været med i en række tv programmer og har desuden 4 oneman shows på sit cv. På aftenen er han vært og sørger for at hygge om publikum.

Dato og tidspunkt: Tirsdag 19. marts 2024, kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.45

Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 140,- kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro