Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Tirsdags-Comedy her på Kulturcenteret er endelig tilbage, med denne humør-vaccine til lattermusklerne. I samarbejde med Comedyklubben byder vi nemlig igen på¨en aften med rigtig god stand-up. 

Ane Høgsberg:
Ane Høgsberg er en grænsesøgende og kompromisløs komiker, som holder af at tale om de mørke sider i mennesket og det der optager os. Materialet er leveret med en jysk charme, der gør det svært ikke at overgive sig til grinet. Hun har optrådt siden 2008 og har arbejdet på succeser som Nørgaards Netfix, podcasten Voksenvenner og været vært ved DM i stand-up 2017. Ane Høgsberg vandt desuden talentprisen 2016 ved ZULU Comedy galla. Ane Høgsberg lavede i 2016 sit første soloshow Dårlig Feminist. Et show, der spillede for udsolgte sale og efterfølgende blev sendt på TV2 ZULU. Til foråret 2019 lavede hun sit nye soloshow Døden Har En Årsag.

Simon Væver:
Danmarksmesteren i Stand-up 2019 er hoppet med på Comedyklubben-holdet denne aften. Simon Væver er energisk ung herre, som tog publikum med storm under DM i Stand-up. En forrygende og alsidig komiker, som i dette forår har været talkshow-vært på det grænseoverskridende og hylende morsomme DR2-program "Det er ik' sjovt, Simon!"

Daniel Lill:
Aftenens vært, Daniel Lill er en rutineret og meget tilstedeværende komiker. Han har sine rødder i det jyske og er især kendt for sin sublime publikumskontakt, en herlig mimik og en meget løssluppen og fjollet tilgang til sit materiale. Der bliver improviseret, gakket og fortalt masser af jokes.

Behøver vi at nævne, at man nok skal være hurtigt ude, hvis billetten til denne tirsdag aften skal i hus 


Dato og tidspunkt: Tirsdag 7. september 2021, kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30

Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 130,- kr. inkl. billetgebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro