Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Glæd dig til en aften med fejende flot, glad og veloplagt musik med stærke bånd til den skotske sound, kultur og tradition. Coast, der ved flere lejligheder har væltet Tønder Festivalen, debuterede live i 2008, og er inspireret af bands som Runrig, Dire Straits og Big Country.

Coast blev dannet i Southampton i 2007 af brødrene Paul Eastham og Chris Barnes, der trådte deres barnesko i et musikalsk hjem på den lille skotske ø Benbecula på Hebriderne. Frontmand og sangskriver Paul Eastham er ikke hr. hvem-som-helst. Han har tusindvis af koncerter i mange forskellige lande bag sig. Han begyndte at spille klaver allerede som 12-årig og er klassisk trænet pianist. Senere kastede han sig over at skrive og komponere musik. Paul Eastham har siden skrevet sange og musik med mange kunstnere, bl.a. skrev han sammen med den populære engelske sangerinde Duffy, tre numre til hendes debut EP-udgivelse, der gik nummer 1. på hitlisten i Wales.

Og så har Paul Eastham et helt specielt forhold til Danmark. Han mødte sin danske kone efter en koncert på Tønder Festival i 2011 og har været bosat på Fyn de seneste år.

Med tre album, flere EP'er og masser af britiske, europæiske og skandinaviske koncerter i bagagen, har Coast positioneret sig som et etableret, anerkendt og sammenspillet band. Deres iørefaldende musik har fået airplay på bl.a. BBC, P4 og P5.

Coast består af:
Paul Eastham, vocals, guitar, piano
Chris Barnes, percussion, backing vocals
Andy Murray, electric guitars and backing vocals
Finlay Wells, Electric and acoustic guitars
Dave Williamson, Bass
Matthias Lassen, Drums


Fredag den 1. oktober • Kl. 20.00 2021
OBS NY DATO - billetter fra den oprindelige dato d. 2. okt. 2020 kan benyttes til denne koncert

Døren åbner senest kl. 19.00 • Forsalg kr. 250 incl. gebyr /Dørpris kr. 270,-
Medlemmer: Forsalg kr. 150,- incl. gebyr /Dørpris kr. 170,-

Sidde & Ståpladser, Rampelys

Musikrampen
Bindslevs Pl. 6, 8600 Silkeborg