Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

AKUSTISK SOLO-KONCERT INKL. TAPASMENU

BEMÆRK: Novmeber 2025

Vi gentager successen, når vi i november får besøg af den talentfulde Claus Hassing der efterhånden har slået sit navn fast som en af de mest varierede og talentfulde sangere i Danmark. Han agerer bl.a. frontmand i det succesfulde danske orkester Bryan Adams Tribute som turnerer både i Danmark og rundt omkring i Europa, og har derudover lavet koncerter og underholdning med sine bands gennem de sidste 15-20 år.

Uanset sammenhængen hersker der ingen tvivl om Claus’ vokale spændvidde, og den kommer bestemt til sin ret, når man oplever ham tæt på, solo og med sin akustiske guitar. Her er der nemlig netop plads til fortolkninger af f.eks. kendte danske og udenlandske kunstnere, nogle gange så man tror det er kunstnerne selv, men også til personlige akustiske versioner af forskellige klassikere fra ind- og udland, nye som ældre.

De der har været afsted før til akustisk solo-koncert med Claus Hassing ved, at der er garanti for god stemning og et smil på læben, og det hele er leveret med uhøjtidelig professionalisme, god lyd og et glimt i øjet.

Dato og tidspunkt: Fredag 07. november 2025 kl. 20.00
Dørene åbner: kl 19.00
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Koncertbillet inkl. TAPASMENU: kr. 300.- (+gebyr 10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro