quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Torsdag den 26. oktober 2017 – klokken 20.00
Dørene åbner: kl. 19:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer
Bemærk venligst: Siddepladser
Billettyper: Standard billet: 120,- kr. + gebyr.
Standard billet inklusive Garderobe: 130,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Christina Dahl Kvartet

Christina Dahl er én af de mest respekterede saxofonister herhjemme. Hun er kapelmester og komponerer musik til små og større ensembler. Hun har optrådt i et utal af sammenhænge, og kendetegnes ved sin unikke soul-fulde klang og lyriske fortolkninger, som sikrer sig indpas i publikummernes hjerter. Hun mestrer evnen at fastholde intensiteten og nærheden i musikken. Hendes spil varierer fra det mest intime og underspillede til det eksplosive.

Med sig på Paletten har hun sin kvartet, som foruden Christina Dahl består af Guitaristen Niclas Knudsen, en kæmpe musikalsk personlighed med et overskud, som udtrykkes frit og lyrisk. Jesper Lundgaard, som virtuost og med stor international anerkendelse spiller sin bas samt Espen Laub von Lillienskjold, et supertalent på trommer der tilføjer musikken en stor dynamik og dedikeret energi.

Jesper Lundgaard er en af vores danske bassister, som har høstet stor anerkendelse både herhjemme og i udlandet. Jesper Lundgaard har turneret verden rundt i utallige sammenhænge med stort set alle de store navne fra Who’s who in Jazz - som Michel Petrucciani, John Scofield, Thad Jones, Benny Carter, Ed Thigpen, Tommy Flanagan, Dexter Gordon, Svend Asmussen. Jesper har medvirket på over 500 indspilninger, hvor han selv har produceret 50 af dem.

Espen Laub von Lillienskjold på trommer har slået sit navn fast på scenen, som én af de mest talentfulde musikere i tiden. Hans legende tilgang og særlige måde at komplimentere helheden af musikken på er med til at skabe et helt unikt udtryk. Hans spil er raffineret, dynamisk og altid top musikalsk.

Niclas Knudsen er uomtvisteligt en af Danmarks bedste guitarister. Han spiller på tværs af genrer med en fantastisk evne for det melodiske og har en unik måde at farve og variere sit eget bidrag og dermed musikkens fælles udtryk. Foruden hans arbejde med egne projekter som Ibrahim Electric, har han også spillet med Adam Nussbaum, Tom Jones, John Tchicai, Dave Liebman, Ray Anderson, Billy Preston.

Alle fire musikere har en vigtig rolle som bærende solister i en legende kommunikation med stor personlig originalitet. Kvartetten spiller med stor frihed, dynamik og et nærvær som afspejles i et musikalsk varieret udtryk. Repertoiret består af originale kompositioner af Christina Dahl. I kompositionerne ligger fortællinger, der har symbolsk betydning i forhold til livet og dets rigdom i alle farver.

I 2014 udgav Christina Dahl sin anmelderroste CD i kvartetformat – Christina Dahl Kvartet ”Life’s Carousel”. Hendes ottende udgivelse i eget navn. Senest har Christina Dahl komponeret helt ny musik til en indspilning med kvartetten, som blev indspillet i Jesper Lundgaards sommerhus og udkom på CD’en ”Childish” i foråret.

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

26. oktober 2017 kl. 20.00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her