Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

I 2017 sprang Chief 1 ud som sanger og solist efter først at have dannet - og væltet - landet i Danmarks første rapgruppe Rockers By Choice. Senere producerede og skrev han sange for et utal af kendte artister såsom Ricky Martin, Nik & Jay , Kim Larsen , Outlandish med flere. 

Der skulle noget så skæbnesvangert som en depression til at få ham til at indse, at han manglede noget i sit liv efter 38 år i musikkens tjeneste: Sin egen musik - og især det at stå på en scene og mærke publikum og sende energi tilbage.

Efter debutalbummet “Slip“ gik det stærkt. Chief 1 kom med i Toppen af Poppen og skabte en af de mest populære fortolkninger i sæsonen, nemlig Medinas “Synd for dig”, som han transformerede til en positiv energibombe, som stadig er populær på streaming. Kort tid efter udsendte han sammen med Thomas Buttenschøn kæmpehittet  “Alt er godt“, som blev kåret af P4's lyttere til årets sommerhit i 2019. Sangen er blevet en evergreen med flere millioner streams.

Det er siden blevet til mange radiohits og daglige airplays med sange som "Tosser “, “Du som mig“, "Uperfekt", “Alt er godt “ - og ikke mindst “Højt over skyerne “, som Chief & Thomas fremførte til Dansk Melodi Grand Prix 2021. Sangen endte på en fin 3. plads og er blevet et folkeligt hit. 

Koncerterne er en blanding af ærlige og dybfølte livshistorier, intense tekster og ikke en mindst en livsbekræftende og sprængfuld energi, der rammer i hjertet, hænder og fødder.

Forsalg kr. 220,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 230,-
Medlemmer: Forsalg kr. 120,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 130,-

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg