Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Chief 1 – Nordlig Sjæl Tour

Alle kender Lars ”Chief 1” Pedersen som frontfigur og medlem af den banebrydende rapgruppe Rockers By Choice.

Siden sin første soloudgivelse i 2017, har Chief 1 udgivet flere radiohits bl.a. ”Alt er godt” (kåret som årets sommerhit i 2019 på P4), ”Du’ som mig”, ”Højt over skyerne” ”Tosser” og mange flere. Derudover har han lavet succesfulde fortolkninger i Toppen af Poppen og vist sit værd som energisk og vedkommende solist.

Den 1. april 2021 udgav han sit andet soloalbum ”Kunsten i at være ligeglad”, der beskriver glæden ved livet, kærligheden, samt håbet som vi alle sammen skal huske.

Albummet mødte rigtig god kritik, og blev kåret til Ugens Album på P4, og var desuden oppe som nr. 1 på iTunes pop albums.

Publikum har erfaret at Chief 1, ikke kun er en Hip-Hop legende, men en sangskriver, sanger og performer, der formår at imponere, underholde og skabe kontakt til det brede publikum. 

2022 byder derfor på et helt nyt album, som deler titlen med den kommende turné, nemlig ”Nordlig Sjæl”. Kom I festhumør sammen med Chief 1 og hans band når de fyrer den af på scenen.

 

Live er Chief 1 sammen med: 

Jon Pold: Bas & vokal.

Heini Corfitz: Guitar & Vokal

Kristian Uhre: Trommer

Lars Winther: Keys

Dørene åbnes kl 19.30.
DJ-Duoen TVILLINGERNE spiller inden, i pausen og efter Chief One koncerten.
Sted; Broager Hallen, Skolevej 5. Indgang både fra Skolevej og Vestergade.
Betaling om aftenen kun kontanter og mobilpay
Løbende information: se Broager Kultur facebook..klikher

Broager Hallen
Skolevej 5, 6310 Broager