Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Publikum kan allerede nu begynde at glæde sig til et kærligt genhør i fantastiske intime rammer, når Caroline Henderson sammen med pianist Nikolaj Hess og guitaristen Gustaf Ljunggren, spiller deres populære julekoncerter i kirker. Tirsdag 21. november besøger de Caroline Hendersons yndlingskirke, Mariehøj Kirke.

Det er efterhånden blevet en tradition for Caroline Henderson at besøge kirker landet over – faktisk er det fjortende år i træk, at hun spiller julekoncerterne. Caroline glæder sig og udtaler:

”At være på turné med mine julekoncerter i landets smukke kirker, som for mig repræsenterer tradition og fællesskab, er den bedste julegave jeg kan ønske mig. I kirkerummet klinger musikken særlig smukt, og følelsen af, at være en lille del af noget meget større indgyder til varme og lys i årets mørkeste tid. Det er så dejligt at se alle aldersgrupper til koncerterne – venner, kærester, bedsteforældre med børnebørn, der alle stimler sammen i vintertiden. Det er mit håb, at jeg, Nikolaj Hess og Gustaf Ljunggren gennem musikken måtte give publikum lidt ørenlyd i en travl tid, når vi inviterer til hjerternes fest. Jeg er dybt taknemmelig for den tradition vi sammen med jer har skabt, og glæder mig til, at se både velkendte og nye ansigter igen!”

Forsalg kr. 340,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 350,-
Medlemmer: Forsalg kr. 240,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 250,-

Mariehøj Kirke
Vestre Allé 9, 8600 Silkeborg