Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Da corona atter lukkede landet ned sidste år, fik Caroline Henderson kun lov til at gennemføre et lille antal koncerter. Derfor glæder Henderson og hendes musikere sig endnu mere til de årlige julekoncerter i november og december.

For tusindvis af danskere er det blevet en tilbagevendende tradition at opleve Caroline Hendersons julekoncerter i kirker. I november og december 2021 holder Henderson traditionen i hævd og besøger 14 forskellige kirker i landet i selskab med sine musikalske følgesvende, pianisten Nikolaj Hess og multiinstrumentalisten Gustaf Ljunggren.

’Med den allerstørste forventningsglæde ser jeg mere end nogensinde frem til at møde et længe savnet publikum, når vi igen ses til mine julekoncerter i år. Og i år varer de mindst helt frem til 4. advent! Jeg glæder mig helt exceptionelt meget!’

Det er netop den særlige stemning af nærhed og vedkommenhed, der gør julekoncerterne til noget helt specielt for Caroline Henderson. Hendes varme vokal omfavner publikum og danner rammen om de populære julekoncerter, hvor både gamle klassikere og velkendte julesange er på repertoiret.


Tirsdag d. 23. november Kl. 17.00

Forsalg kr. 335,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 350,-
Medlemmer: Forsalg kr. 235,- inkl. gebyr / Dørpris kr. 250,-

Unummererede siddepladser

Mariehøj Kirke
Vestre Allé 9, 8600 Silkeborg