Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Sangeren og sangskriveren fra Ulige numre, har for længst sat sit spor på den danske musikscene som soloartist.

Carl Emil Petersen debuterede i 2017 med sit første soloalbum, Natradio. Klassikere som "Frit Land", "Halvnøgen" og "København" fik dermed et kuld stedsøskende, som drog ud til en voksende publikumskare.

Politikens musikanmelder Kim Skotte gav albummet fem hjerter og skrev blandt andet: "En ung mand har forladt sit band og sejler romantisk sin egen sø. Uden fast havn driver han nu rundt i en tilstand, som er nogenlunde lige betuttet, beslutsom og euforisk. Ikke noget dårligt sted at befinde sig for en sangskriver, der er lige så ung, som han er gammelklog. En rastløs romantiker med begge ben i næsen, men alligevel på gyngende grund."

Carl Emil havde i 2022, et af sine mest travle år med et væld af solokoncerter og han mestrer formatet til fulde. I 2024 holder han kadencen og vi glæder os over, at han kommer på besøg på Agger Darling.

Ønsker I at spise i restauranten før koncerten - Se mere under "praktisk info"

 

Koncert menu kr. 295.-

Fællesspisning kl. 18:00 med øvrige koncertgæster

Der kan fra 15. november bookes bord HER

Til spisende koncertgæster, vil der være reserverede pladser til koncerten, så menuen kan nydes, helt frem til koncert start.

Dørene til koncerten åbnes kl. 19:00

Agger Darling
Havnevej 1, 7770 Agger