Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Bobo Moreno & The Soul Shakers

Bobo Moreno, en af Danmarks mest elskede musikere, er klar til at indtage scenen på Jammerbugt Kulturcenter med sit fantastiske band, Soul Shakers. Siden slutningen af 1980'erne har Bobo Moreno fortryllet publikum med sin alsidige stemme og sit enorme talent. Fra popduoen Peaches & Bobo til samarbejde med store navne som Sanne Salomonsen og D-A-D har Moreno bevist sit værd som en sand musikalsk legende.
Nu kan du få lov til at opleve Bobo Moreno til koncerten på Kulturcenteret, hvor der er garanti for masser af dejlig musik og en fantastisk stemning. Han kan nemlig begejstre et hvilket som helst publikum med sin alsidige stemme. Han medbringer et fantastisk hold af professionelle musikere.

Soul Shakers:

Med Soul Shakers, der består af erfarne og velrenommerede musikere som Uffe Steen, Esben Bach, og Kjeld Lauritsen, får publikum en enestående musikalsk oplevelse. Med rødder i bluesverdenen og en forkærlighed for soulmusik, tager Soul Shakers deres lyttere med på en rejse gennem et bredt spektrum af musikalske genrer og stilarter.

Bobo Moreno

Bobo Moreno's musikalske rejse strækker sig over årtier og har taget ham fra soul til pop og jazz. Hans stemme, der har rødder i soulens dybeste traditioner, fortryller og begejstrer stadig publikum i dag. Med Soul Shakers leverer han en uforglemmelig forestilling, der både hylder fortiden og omfavner nutiden.

Kjeld Lauritsen er en af de bedste danske hammondorganister. Han udnytter instrumentet fuldt ud og er kendt og elsket for sit groove og sine legesyge improvisationer.

Uffe Steen er en elsket guitarist og som kapelmesteren, spiller han lige kompetent og lige godt tilpas, hvad enten han spiller blues, jazz, rock eller soul. Uffe Steen har tidligere modtaget den prestigefyldte Ben Webster pris.

Esben Bach er manden bag trommerne. Han er en af de travleste musikere på den danske blues-, jazz- og rockscene. Utallige bands har haft glæde af hans groovy trommespil, og hans eminente teknik og store kendskab til forskellige stilarter gør ham til det ideelle valg til denne gruppe.

Med en kombination af blues, soul og jazz leverer Soul Shakers et energisk og medrivende show, som det er svært at sidde stille til. Så sæt kryds i kalenderen og sikr dig dine billetter til en aften fyldt med råswingende soul musik med Bobo Moreno og Soul Shakers.

 

Bemærk venligst:
Der er til denne koncert mulighed for tilkøb af billet incl. vores populære koncertmenu med start præcis kl. 17.45 på Hotel Søparken lige overfor Kulturcenteret.  (+ kr. 175.-)

(kan tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 4272 6524 (kl. 9-14) senest 16. februar 2024). 

OBS! Ved tilkøb af koncertmenu, kan du forhåndsreservere dine pladser i salen, så maden kan nydes i ro og mag. Du bliver kontaktet herom via mail ca én uge inden koncerten.

Dato og tidspunkt: Torsdag 29. februar 2024 kl. 20.00.
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 - 2,5 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen  : 200,- kr. + gebyr (10.-)
                        Billet inkl. Koncertbuffet: 375,- kr. + gebyr (10.-)

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro