Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Velkommen til marked ærede ridder eller jomfru!

"Træd nærmere, dem som kommer sidst får de dårligste pladser" lyder det fra Max Heratikus. En markedsgøgler af guds nåde, som henrykker både store og små. "Gør plads! Knægten skal for retten for tyveri og straffen bliver ikke mild!" råber Ridder Martin, mens hans soldater slæber af sted med knægten. I det fjerne høres kanonerne, som buldrer mod Borgen. En flok lejesoldater angriber Borgen, og snart er kampen i gang. På turneringsbane sidder ridderne på deres flotte heste i fuldrustning, og venter på heroldens signal. Høje lyde af sværd der krydser sværd høres fra kamppladsen. Krigere i fuldrustning udfordrer hinanden på turneringsbanen.
Tilbage på pladsen går snakken lystig, og der falbydes alskens varer, så som smykker, lertøj, læderting og smukke stoffer. Og melder sulten sig, så har kokken tændt op i grillen, hvor maden serveres i hyggelige omgivelser midt i middelalderen!

Guds fred til alle og vel mødt til Bispens Marked!


Bispens Marked d. 24. - 29. juli 2017
- Vestjyllands største middelaldermarked!

Dato og tid:
24. juli - 29. juli 2017
Mandag - torsdag: 10:00 - 18:00
Fredag: 10:00 - 22:00
Lørdag: 10:00 - 17:00

Sted: Spøttrup Middelalderborg
Arrangør: Spøttrup Borg – Museum Salling

Bemærk
Traktørstedet Borgen byder på god mad lige midt på Bispens Marked.

Se program for aktiviteter på Bispens Marked her

Spøttrup Middelalder Borg
Borgen 6A, 7860 Spøttrup