Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

 

Få en unik oplevelse når den talentfulde sanger og sangskriver Beinir besøger KunstCentret Silkeborg Bad

Beinir har skabt sig et navn med sin innovative tilgang til koncerter. I foråret lancerede Beinir sin egen ’Unknown Location Tour’, som løb af stablen to gange med stor succes. Han inviterede sine følgere til at foreslå steder for hans optrædener, hvilket resulterede i unikke koncerter på steder som Rigshospitalet, en motorcykelklub og i private hjem rundt omkring i Jylland.

I efteråret vil han også gennemføre en række eksklusive solokoncerter rundt om i Danmark i november. Disse solooptrædener giver fans en enestående mulighed for at opleve Beinir i en mere intim og nærværende setting.

Beinir, nu 23 år, begyndte tidligt at spille guitar og synge for alle, der ville lytte. Med en drøm om en karriere i musikken forlod han sit trygge og velkendte hjem på Færøerne, for at forfølge sin passion i Danmark. Tidligere i år udgav han sin første single, "Greener", fra sit debutalbum. Sangen, skrevet i samarbejde med Søren Christensen (The Blue Van, Fallulah, Ameli Dot) og Anders Bønløkke (Zar Paulo, Alphabeat), nåede #10 på dansk radio og handler om at omfavne forandring og nye udfordringer.

Arrangører: MusikRampen og KunstCentret Silkeborg Bad

Adgang fra kl. 16.30

KunstCentret Silkeborg Bad
Gjessøvej 40, 8600 Silkeborg