quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Fredag den 22. september 2017 – klokken 21.00
Dørene åbner: kl. 20:00
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer
Bemærk venligst: Stå- & siddepladser
Billettyper: Standard billet: 70,- kr. + gebyr.
Standard billet inklusive Garderobe: 80,- kr. + gebyr.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Baumgartner Brødrene 2017

Glæd dig til en aften sammen med Baumgartner Brødrene – og endda med en speciel bonus, hvor tre af tvillingbrødrenes sange udsat for rytmisk kor. MGK og Paletten i Viborg er indgået i et spændende samarbejde om at lave en workshop i forbindelse med Baumgartner Brødrenes besøg i Viborg, hvor resultatet præsenteres på aftenen.

Josef og Jakob Baumgartner udsendte den 4. november 2016 albummet ”Mer’ Endnu”. De musikalske tvillingebrødre kommer fra et hjem med klaver og deres hjerter har altid banket for musikken. Begge lever i dag af at spille musik, hvilket tydeligt kan høres på ”Mer’ Endnu”, som er brødrenes første albumudgivelse under navnet Baumgartner Brødrene. Albummet var det mest spillede på DR P5 omkring udgivelsen.

Albummets titel ”Mer’ Endnu” siger ikke så lidt. Albummet er sprængfyldt med fede dansksprogede popnumre, inspireret af både rock og R&B. Men den helt store inspiration kommer fra kærligheden, som er den røde tråd på det aktuelle album. Med hele 15 sange sættes lyd på kærligheden gennem de fire årstider med alle de forskellige farver og temperaturer - lige fra det brandvarme til det iskolde.

Jakob og Josef Baumgartner har som tvillingebrødre altid fulgtes ad. Siden de var store nok til henholdsvis at bestige en klaverbænk og slynge en guitarrem om halsen, har de spillet musik sammen. Baumgartner Brødrene har tidligere spillet sammen i gruppen Popfilter, som efter en tur med DRs Karrierekanon i 2002 udgav albummet "Popfilter" efterfulgt i 2007 af albummet ”Uden filter”.

Begge brødre lever af at spille musik, hvor de som backingmusikere spiller mere end 100 koncerter om året rundt i hele landet, både sammen og hver for sig. En lang række danske kunstnere som Rugsted/Kreutzfeldt, Ivan Pedersen, Rock Nalle, The Broken Beats og Michelle Birkballe har således draget nytte af brødrenes unikke sammenspil og skarpe korvokaler.

Selvom hverdagen er travl, er ”Mer’ Endnu”, der har været undervejs et par år, i den grad gennemarbejdet. Jakobs vokal/guitar og Josefs tangenter/kor suppleres af en solid bund med Jakob Skytte på bas og Mads Andersen på trommer.

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

22. september 2017 kl. 21.00


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her