Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Band Dylan 2018
En aften om Bob Dylan

Dato: Onsdag den 15. august, kl. 20.00
Dørene åbnes: kl. 19.00
Lokation: DOMEN, Justesens Plæne

Billetpris: Koncert 150 kr.
Bemærk venligst: Unummerede siddepladser.

Band Dylan 2018:

En aften om Bob Dylan

Koncerten og foredraget giver en tæt fornemmelse af, hvem den sky protestsanger er, og ikke mindst hvordan hans måske bedste musik lyder. Selvom Bob Dylan skyr offentligheden og endda udeblev, da han skulle have overrakt sin Nobelpris i litteratur i Stockholm, bliver billetterne til hans koncerter stadig revet væk på sekunder. Men nu er chancen i Randers Ugen for at komme mere ind under huden på tidernes måske største protestsanger. Band Dylan kommer nemlig med et kvalificeret, rutineret, oplagt og svingende bud på, hvad Bob Dylan også rummer.

Band Dylan er jo ikke Bob Dylan, og deres fortælling om His Bobness er langt fra hele historien – men hvad så? Selv Bob Dylan er dårligt nok Bob Dylan, han er en gåde.

Oplev et stærkt og bevægende bud på, hvem han måske er, og hvad hans univers (også) rummer i en 2½ times koncert og fortælling om geniet, der har skrevet over 800 sange, hvor teksternes sidste år, som nævnt, gav ham Nobels litteraturpris.

Historien fortælles af forfatter og TV journalist Thomas Ubbesen. Som har fulgt Bob Dylan siden han var dreng, hvilket har givet ham et suverænt overblik over hele hans produktion. Hans analyse er skarp og han lægger ikke fingre imellem. Som journalist er han bl.a. kendt for sine rystende reportager fra Haiti, Mali og terror begivenheder. Senest har han skrevet flere bøger om flygtningekrisen.

Bob Dylan er et fænomen – der indtog stjernehimlen i musikindustrien, da vinylen for alvor blev kylet over disken i 60’erne. Hvem havde forestillet det, første gang hans nasale, spæde stemme, vrængede ud i alverdens stuer. Var det tidspunktet? Nej, for man blev ved med at lytte til ham også mange år efter. Var det stemmen? Nej, for der var bestemt andre, der sang noget bedre end ham.

Det var sangene! Han kunne producere sange der ramte en åre, man nærmest kunne beskrive som guldåren i al sangskrivning.

Bandet spiller nogle af hans bedste og vigtigste sange og Thomas Ubbesen udbygger beskrivelse af sangene og historiefortællingen. Dylans utrolige historie foldes ud og der trækkes passager frem i teksterne, som viser hvorfor han rager så langt op i det globale, kulturelle landskab.

Band Dylan består af garvede og kompetente musikere. Forsanger og guitarist er Michael Christophersen, der også er journalist fra DR og som har fået ideen til showet sammen med bassisten Bjarne Hansen. Keyboard spiller er Stefan Borum og Keld Holse styrer trommerne.

Band Dylan er en flok dedikerede Bob Dylan fans, der har spillet og sunget han sange, fulgt hans karriere gennem tiden, de er både fortolkere og historiefortællere.

Hvad er bedre end en god historie og fantastiske sange ?

Billetinformation
Periode

15. august 2018, kl. 20.00


Domen, Justesens Plæne

Tørvebryggen, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her