Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Blues Jamboree

Oplev en aften sammen med nogle af Skandinaviens bedste bluesmusikere, hvor der er god plads til røverhistorier, improvisationer og spontane smutveje.

Gang på gang leverer Blues Jamboree en både forrygende og afslappet koncert, og der er ingen tvivl om, at de har en stor stjerne hos publikum – og med god grund. Alle leverer på et særdeles højt og intenst niveau.

Blues og roots uden filter med nogle af Danmarks bedste musikere inden for genren. Spontant, råt og upoleret – her lægges ingen faste planer på forhånd – der spilles og jammes uden sætliste, som man gjorde den gang blues’en var ung og farlig – og det er den stadig! Forvent musikalske overraskelser, og mesterlig blues, spillet med virtuositet og hjerte, når de disker op med deres roots blues’n boogie, gospel & rag.

I 2021 er holdet:

Mik Schack

er en sand tusindkunstner. Her spiller han på vaskebræt mm – men mon ikke også hans skarpe tunge lader sig høre til publikums blanding af moro og forargelse. Han laver også hjemmeservice på TV, laver mad, tegneserier, ølforedrag mm.

 

Peter Nande

er kendt som en udadvendt entertainer, sanger og mundharpespiller, som her også spiller på vaskebalje bas, skeer, jug og percussion. “Årets Danske Blues Navn” i 2007. Har gennem mange år dyrket den tidlige og mere rå og upolerede “juke joint” blues og boogie.

 

Olav Poulsen

Har huseret på den danske musikscene de sidste 25 år, primært inden for bluesmiljøet. Han har som en af kun få i Danmark specialiseret sig i slide guitaren, både den elektriske og den akustiske, og bevæger sig ubesværet indenfor genrer som blues, rock og country – ind imellem med en snert af orientalske og indiske overtoner.

 

Alain Apaloo (Togo)

Alain Apaloo, kommer fra Togo, men har siden1999 har haft København som base. Apaloo er en særdeles talentful guitarist og sanger, som på medrivende vis forener afrikanske grooves med blues og andre genrer  

 

Richard Farrell (Irland)

Richard Farrell er en prisvindende sanger, guitarist og sangskriver fra Dublin, Irland. Han er soulful sanger med en stor og udtryksfuld stemme. Richard er bosat i Danmark og er med i en række blues bands som bl.a. Trainman Blues og The Cornbread Project.

 

Perry Stenbäck (Sverige)

Sanger, spillemand og multiinstrumentalist. Har turneret verden rundt og har i Danmark spillet med bl.a. Sebastian, Erann DD og Allan Olsen. Er en efterspurgt studiemusiker og han har været med på over 150 indspilninger.. Perry fik i 2009 og 2019 prisen som ”årets musiker” ved Danish Music Awards, og blev i 2010 nr. 2 i Ekstrabladets læserafstemning om DK’s bedste guitarist.

 

STED OG DATO

Rampelys

Søndag den 18. september kl. 20

Døren åbnes kl. 19

Forsalg: 206.25,- inkl. gebyr

Dørpris: 230,-

Stå - og siddepladser ved cafeborde

 

PARKERING

Parkeringskælder overfor Rampelys

Gratis parkering om søndagen og

Fredag efter kl. 17

Lørdag efter kl. 15

 

Arrangør: B`Sharp 

hjemmeside: www.bsharp.dk

 

Ret til ændringer forbeholdes!

 

Rampelys
Bindslevs Plads 6, 8600 Silkeborg