Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Billet Antal Pris
BLUESNIGHT RANDERS præsenterer BLUES BEATLES
Spar 20 kr. pr. billet ved at købe online nu.
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Til info:
Du vælger selv om du printer billetter ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:
Lørdag den 7. april kl. 20.00 (dørene åbnes kl. 19)
Forsalgspris: 180,00 (inklusive gebyr)
Ved døren: 200 kr.
Husk medlemsfordele ved indgangen

Læs mere om BLUES BEATLES hos BLUESNIGHT RANDERS

BluesBeatles fra Brasilien er ganske enkelt en musikalsk sensation, der har taget Sydamerika med storm og er godt på vej til at indtage det nordamerikanske marked. Bluesnight Randers har været heldige at være med, når BluesBeatles for første gang gæster Danmark, og det bliver kræs både for blues- og Beatles-elskere.

Blues Beatles er kombinationen af The Beatles’ vokaler med tilsat bluesrytmer. Sange som ”A Hard Day's Night”, ”Ticket To Ride”, ”Yesterday” og alle de andre kendte Beatles-sange præsenteres i nye arrangementer med en fin blues-følelse, som også i mange tilfælde var det egentlige grundlag for de originale melodier. Resultatet er innovative koncerter, der blander velkendte Beatles-melodier med improviseret guitar, Hammond, klaver og saxofon solos.

Hvert medlem af Blues Beatles har en veletableret karriere i Brasiliens blues- og rockscene og er blandt de fem bedste musikere i landet på deres respektive instrumenter. Lancaster Ferriera har seks solo CD'er og betragtes som pioner i Chicago Blues i Brasilien. Flavio Naves er den bedst kendte Hammond-spiller i landet med to solo CD'er; Fred Barley og Bruno Falcão betragtes som en af de mest indflydelsesrige rytmesektioner i landet, der har ledsaget nogle af de mest berømte kunstnere i løbet af det sidste årti. Denilson Martins har en solo-CD bag sig og betragtes som den bedste blues saxspiller i Brasilien, mens Marcos Viana's unikke stemme er ansvarlig for succesen med mange reklamekampagner og bringer det britiske element til Blues Beatles lyden.

Det bliver vildt. Tusinder af koncertgæster og millioner af YouTube-lyttere er allerede faldet på halen for BluesBeatles. Velkommen til blues og Beatles-klubben hos Bluesnight Randers. Der bliver rift om billetterne

Billetinformation
Periode

7. april 2018


UnderVærket

Stemannsgade 9C, 8900 Randers


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her