Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

AvernaX præsenterer: En forårsaften med Peter Sommer
Det spæde forår er kommet, der er nu kun 5 måneder til at vi atter skal nyde hinandens selskab i danmarks smukkeste vandkant på Avernax.
I samarbejde med Albani og Anarkist er vi stolte over at kunne præsentere jer for en aften med fællesspisning*, musik, dj og god stemning. Det bliver lis'dan når vi sidder på Munke Strand med en kold bajselademad i kappen og får nye venner omkring langbordene.

Musikken
Peter Sommer spiller det tidlige forår i gang med sange fra sit, efterhånden omfattende, bagkatalog. Det bliver en intim solokoncert, hvor vi, i bedste Avernax-ånd, kommer helt tæt på og oplever den særlige magi der opstår i samspillet imellem musiker og publikum. Efter koncerten vil DJ Farit & Broforkæle dine øregange med lækker lyd.

Maden
Christian og Jonn, vores Avernax-kokke, er blevet lokket ud af deres vinterhi og laver en skøn menu til fællesspisning. Her kommer smagsløgene på opdagelse i et samsurium af gode råvarer og godt kokkehåndværk. *Fællesspisningen koster 125 kr, som betales på aftenen.

Vi glæder os til at se nye og gamle venner.
Kærlige hilsner
Avernax

 

Program for aftenen:
18.00: Aftensmad v. Jonn og Christian fra Avernax-køkkenet (ikke inkl. i billet)
20.00: Koncert med Peter Sommer
21.00: DJ Farit & Bro
22.30: Natmad (ikke inkl. i billet)
24.00: Godnat

Har du nogen spørgsmål, så smid en mail på info@avernax.dk

 

Anarkist
Albanigade 20, 5000 Odense