Det er nu 7. gang vi afholder denne fabelagtige vinmiddag med det særdeles årstidsaktuelle madtema ASPARGES. Vi har i tidligere år besøgt forskellige restauranter, og i år skal vi besøge Spisetid på Jessens Mole i Svendborg. Vi glæder os vildt meget, for det betyder at vi skal forkæles af Jacob's fantastiske mad som Jacob og hans team af dygtige kokke kreerer i køkkenet, samt Anna og co.'s dygtige serveringer.
Vinene bliver i år (2025) fra Pfalz, så der er garanteret meget spændende og karakterfulde tyske Rieslingvine fra distriktet, som ligger tæt op ad Alsace.
Vi glæder os til en stjernerække af spændende vine lavet af Rieslingdruen - og en menu som vil begejstre de fleste...her er det forårsguldet asparges og Riesling-druen, som er stjernerne!
Dvs. dogmet er at der skal indgå asparges i alle salte retter og vinene skal være Riesling.
Menu og vine tilkommer:
Apetizer
Forret
Hovedret
Dessert
Kaffe + petit four