Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Vores store årlige konference om arbejdsglæde er tilbage. En dag fuld af inspirerende oplæg med arbejdsglæde som omdrejningspunkt.

Arbejdsglæde Live! konferencen er for ledere, HR-folk, medarbejdere og alle som gerne vil have inspiration til at skabe bedre arbejdspladser, gladere arbejdsdage og langt bedre resultater.

Du får inspiration, viden, energi og talerne har stor fokus på at videregive konkrete redskaber som du kan tage med tilbage til din organisation og bruge med det samme.

Det er 11. gang vi holder konferencen og i 2023 bliver konferencen igen afholdt på dansk. De tidligere år har konferencen fået utroligt god feedback - og også i 2023 bliver det årets bedste dag i arbejdsglædens tegn.

Hvordan adskiller Arbejdsglæde Live! 2023 sig fra øvrige konferencer?

Vores hovedtalere er eksperter indenfor forskellige områder. Derudover vil du høre forskellige casestories fra virksomheder som vil dele deres erfaringer og ideer de har selv har brugt til at skabe arbejdsglæde.

Talere på Arbejdsglæde Live! 2023

Helle Hein - Kuren mod stress
Alexander Kjerulf - Tilfredshedsmålinger er spild af tid og penge
Heidi R. Andersen - Inklusion og diversitet
Søren Steffensen - Skab en kulturrejse med succes
Tina Ziegler - Hvordan man skaber en af DKs bedste arbejdspladser.... uden en kantineordning
Mikael Kamber - dagens konferencier

Se det fulde program på vores hjemmeside

Dagens program

09.00 Dørene åbner for tjek-ind
09.30 Konferencen starter - første session
10.30 Pause
11.00 Konference - anden session
12.00 Frokostpause
13.00 Konference - tredje session
14.00 Pause
14.30 Konference - fjerde session
15.30 Tid til netværk og mingling
16.00 Tak for i dag

Programmet er stadig under udarbejdelse - overstående overblik er med ret for ændringer. Du finder det opdaterede program på vores hjemmeside arbejdsglaedenu.dk/arbejdsglaede_live_2023_konference

Ud over en inspirerende dag sørger Marketenderiet også for forplejningen til os hele dagen. Vi starter med at byde dig på en let morgenmad, og hjemmesmurte sandwiches med et vegetarisk alternativ til frokost. Dagen igennem vil der være kaffe, te, isvand, frugt og eftermiddagen byder på lidt til den søde tand.

Veganer eller glutenallergi? Vi kan desværre ikke efterkomme alle særønsker til forplejning, men vi gør gerne et forsøg, hvis du kontakter os pr mail senest 14 dage før arrangementet skal afholdes.

Marketenderiet
Kirsten Walthers Vej 5, 2500 København Valby