quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Dato og tidspunkt: Fredag den 13. oktober 2017 kl. 20:00 // Buffet kl. 18:00
Dørene åbner: Kl. 19:00 // til Buffet kl. 17:30
Ca. varighed af arrangementet: 2½ timer // inkl. Buffet 4½ timer
Bemærk venligst: Unummerede siddepladser

Billettyper:
Standard billet: 300,- kr. + gebyr.
Standard inkl. Buffet: 470,- kr. + gebyr.

TAPAS-Buffet
I forbindelse med koncerten med Anne Linnet er muligheden at tilkøbe en TAPAS-Buffet. Bemærk salget til Buffeten lukker onsdag den 11. oktober klokken 12.00.

Buffeten serveres klokken 18.00, hvor dørene åbnes klokken 17.30

Ønsker I at reserverer bord, så I er sikker på at sidde samlet til buffeten, sker det ved kontakt til Paletten på tlf.: 8662 8322 eller e-mail: paletten@paletten.dk – mærket Bordreservation til Anne Linnet.

Ved køb af TAPAS-Buffet reserveres samtidigt pladser til koncerten. Så buffeten kan nydes i ro og mag.

Garderobe: Af hensyn til sikkerhed og indeklima har Paletten obligatorisk garderobe. Store tasker skal ligeledes afleveres i Garderoben.

Garderobe kan købes sammen med forsalgsbilletten til 10 kroner. ”På døren” er prisen 20 kroner.

Handicapledsager: Ved køb af almindelig billet/studiebillet og fremvisning af et gyldigt ledsagerkort fra Dansk Handicaporganisationers Brugerservice kan handicappede få en gratis ledsager med til Palettens koncerter.

Læs mere om Anne Linnet 2017

Ingen anden dansk sangerinde, sangskriver og komponist har som Anne Linnet printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna. Hun har været en del af den danske musikscene siden 1970’erne og tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie.

Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af bands som ”Tears”, ”Shit & Chanel”, ”Anne Linnet Band” samt ”Marquis de Sade” har Anne Linnet ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år og beriget os med moderne klassikere såsom ”Tusind Stykker”, ”Smuk og Dejlig”, ”Glor på Vinduer”, ”Venus”, ”Barndommens Gade” og mange mange flere. Samtidigt er Anne Linnet én af de få sangerinder herhjemme, som har holdt sig aktuel igennem flere årtier og samtidigt opnået anerkendelse for sine ærlige og ofte politiske og feministiske tekster, og hendes eksperimenterende musikgenrer.

Anne Linnet er sangskriver og komponist til et væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer og har således modtaget IFPI´s Ærespris for sin store betydning i dansk musik.

Glæd dig…

Billetinformation
Periode

Fredag d. 13. oktober 2017


Paletten

Vesterbrogade 10, 8800 Viborg


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her