Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Læn dig tilbage, luk øjnene og glem alt om juletravlhed for en stund i selskab med en sangerinde, hvis repertoire spænder utrolig bredt.

Hygge og højtidelighed er indbegrebet af en julekoncert med Ann-Mette Elten. Med sin klare popstemme omfavner hun traditionens julesange og giver nyt liv til vore mest elskede julesalmer. Og luften sitrer, når hun giver sig i kast med nogle af de helt store klassiske sange fra sit album ”Adagio”.

Ann-Mette Elten har i mere end 30 år turneret landet rundt med På Slaget 12, og mange af bandets sange har for længst opnået status af evergreens. Nogle af disse og andre højdepunkter fra hendes efterhånden lange karriere har Ann-Mette valgt at tage med på denne jule-turné, hvor hun bakkes op af sin ægtemand og musikalske makker fra PS12, Niels Kirkegaard

Alle, der indtil nu har oplevet Ann-Mette synge de store klassiske sange, er blevet overvældede. At en sangerinde med så meget pop i bagagen også mestrer denne genre, var der ingen, der havde regnet med. Ann-Mette synger klassiske sange som ”O mio babbino caro” og ”Pie Jesu” med en følelsesfuld indlevelse, der vækker mindelser om de helt store internationale stjerner.

En julekoncert med Ann-Mette Elten er en oplevelse, du ikke lige glemmer.

Dato og tidspunkt: Søndag 02. december kl. 14.00
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 13.00
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet: 175,- kr. inkl. gebyr.

BEMÆRK!
Julematinéen foregår denne søndag i salen og er derfor uden kaffebord !
Cafeen er dog som sædvanlig åben i pausen, hvor der kan købes kaffe, øl og vand samt glögg og æbleskiver i anledning af julen.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro