Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
Show + Julebuffet = 595,-
 
Show = 270,- plus gebyr 
 
 
En magisk juleoplevelse venter: Amin Jensen's "One Man Christmas Show" - på Overdrevskroen i Ringsted D. 14 december klokken 17.30.
 
 
Julen er lige om hjørnet og det bedste juleshow kommer til Ringsted for at sprede festlig glæde og latter. Amin Jensen præsenterer stolt "One Man Christmas Show," et musikalsk stand-up show!
Amin Jensen bliver ledsaget af den legendariske musiknisse Søren Sebber Larsen på piano. Du kan forvente at synge med på velkendte julesange og lade dig rive med af den musikalske glæde og så kan du sætte tænderne i en overdådig julebuffet med de traditionelle juleretter.
Amin Jensen's "One Man Christmas Show" er den perfekte måde at forkæle dig selv og dine venner - en aften fyldt med sjov, musik og lækker mad - lige til at komme i den rette julestemning.
Så sørg for at reservere din billet i god tid og vær klar til at opleve en uforglemmelig jul med Amin Jensen og Søren Sebber Larsen.

Program 

17.30 Gæster ankomst 
17.30 buffetten er åben
19.15 Gæster uden julebuffet ankommer 
19.45 showstart 1 
20.15 pause 
20.45 showstart 2
21.30 tak for i aften 
 

 

Placering af spisende gæster. "Vi placerer folk sammen under billetkøbers navn" 

Arrangementet er ikke omfattet af ledsager ordningen 

Chr. VIs Overdrevskro
Roskildevej 513, 4100 Ringsted