Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

quit

Tilføj til venteliste

Har du allerede en profil hos Billetsalg.dk?

Indtast venligst din e-mail:

Billet Antal Pris

Ama´r halshug – Et oplæg uden filter, af Henriette Karlsen og Morten Pape.
Arrangør:  Copenhagen Talks / Inside Out

Ama´r halshug DKK 160,00
Til info:
Du vælger selv, om du printer billetterne ud eller blot viser dem via din telefon.
Købet bliver pålagt en adm. omkostning på 9,89 kr. inkl. moms. *
Praktiske oplysninger:

Arrangør:  Copenhagen Talks
Tidspunkt: 7 Maj klokken 17:00 - 19:00
Sted: Vandværket
Pris: 150 kroner plus 10 kroner i billetgebyr.

Amar halshug Et oplæg uden filter af Henriette Karlsen og Morten Pape:

I september udkom Henriette Karlsens med hendes stærke selvbiografi Ama´r halshug. Den har allerede fået mange gode anmeldelser og har blandt andet banet vejen for at Henriette har fået lejlighed til at tale med vores Socialminister om de problemer vi har i Danmark på anbringelsesområdet. Det er det Henriette brænder for. At gøre det bedre for de børn der vokser op i systemet  i dag. Nu kommer hun til Vandværket sammen med forfatter Morten Pape for at fortælle sin historie.

 

Kom og hør en mønsterbryderhistorie der inspirere til, hvordan social arv og miljø kan brydes trods alle odds. I en åbenhjertig samtale kaster Henriette Karlsen og Morten Pape lys over samfundets skyggesider og giver os et indblik i en verden som de færreste kender til.


”En iskold aften stak Henriette Karlsen af fra sin mors lejlighed og løb på bare tæer gennem Amagers gader. Hun var 15 år og havde fået nok af de voksnes druk og vold – og af, at ingen troede på hende, når hun fortalte om sit liv”. (Uddrag af bagsidetekst til bogen ”Ama’r Halshug”.)

- Bogen ”Ama’r halshug” er en ung kvindes modige opgør med sin families sociale arv – og med et velfærdssamfund, der svigter.

Morten Pape er som Henriette Carlsen, opvokset på Amager. Han er manuskriptforfatter fra den alternative filmuddannelse Super16 i København og han debuterede i november 2015 med romanen “Planen”, som han modtog BogForums Debutantpris for. I 2018 udgav han ” Guds bedste børn ” som vandt DR romanprisen 2019. Morten Pape holder foredrag på skoler, biblioteker, kommuner m.v. landet over

Billetinformation
Periode

07-05-2020 17:00 - 07-05-2020 19:00


Vandværket

Rabarbervej 2, 2400 København NV


Vis stort kort
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr * DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Del dette event:
Billetsalg.dk
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her