Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation
ALBUM 2018 – David Bowie: “ZIGGY STARDUST AND THE SPIDERS FROM MARS”


Efter den succesfulde premiere i 2017, hvor mere end 1.100 publikummer oplevede nordjyske musikere og talenter på scenen med Eagles: Hotel California, er der nu en opfølger klar. Denne gang bliver det David Bowies legendariske, overjordiske, rockepos: “Ziggy Stardust And The Spiders From Mars” fra 1972.

ET HELT ALBUM OG HØJDERPUNKTERNE
Oplev det hele live, sammen med et medley af numre fra Bowies’s karriere – fra Space Oddity til Blackstar. Koncerten er i to afdelinger. Første sæt er alle numrene fra Ziggy Stardust – spillet i rækkefølge som på det originale album. Andet sæt bliver en kavalkade af udvalgte numre fra hele Bowies karriere.

Er du ikke kommet helt tæt på Bowie endnu, så er ALBUM koncerten en god mulighed for at høre, hvordan denne kunstner i 50 år skrev sange og inspirerede utallige kunstnere musikalsk, visuelt og designmæssigt.

ALBUM ER MUSIKUDVIKLING I NORDJYLLAND
Et nyt hold regionale musikere og talenter er klar – med den Aalborgensiske sanger Henrik Fevre i front. Henrik er selv stærkt inspireret af David Bowie, og Henrik Fevre vil også optræde med egne numre under koncerten – der skal præsentere ham og hans musik for et nyt publikum.

Henrik Fevre Nørgaard – Lead sang, guitar, kor
Thomas Vammen Jensen – Guitar
Rikke Mølbæk Noor – Guitar, lead, kor
Signe Wang Carlsen – Bas
Johannes Aaen Jensen – Keys, kor
Sigrið Rasmussen – Violin, kor
Jakob Skov Søndergård – sax
Søren Kepler – trommer og kapelmester

I samarbejde med 3 andre nordjyske spillesteder, sætter ALBUM spot på en nordjysk kunstner og inviterer nordjyske, professionelle musikere på scenen sammen med unge talenter, der gennem øveforløb og koncerter får uvurderlig erfaring og nye kontakter til en del af musikbranchen regionalt.

ALBUM ER EN MUSIKALSK MANIFESTATION OG EN HYLDEST TIL TALENTERNE OG DEM, DER HAR VALGT MUSIKKEN SOM DERES KUNSTNERISKE UDTRYKSFORM OG LEVEVEJ.

Koncertkoncept: Det Musiske Hus, regionalt Spillested

Dato og tidspunkt: fredag 2. februar kl. 20.00
Dørene åbner: Koncertbaren er åben fra kl. 18.30 Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 2 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 195,- kr. inkl. gebyr.

Kulturcenter Jammerbugt
Søparken 2, 9440 Aabybro