Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

AC/DC UK - Planetens bedste AC/DC-tribute!

Gør dig klar til den ultimative AC/DC-oplevelse med planetens nok største og bedste AC/DC-tributeband! AC/DC UK er garanter for den perfekte rock-fest, der hylder et af musikhistoriens mest ikoniske bands.

Oplev ”Thunderstruck”, ”Back in Black”, ”Whole Lotta Rosie”, ”Highway to Hell”, ”Dirty Deeds”, ”Shoot to Thrill”, ”Shook me all night long” og alle de andre klassiskere i dette sprudlende helaftens-show dedikeret til AC/DC’s imponerende musik!

AC/DC UK er historien om inkarnerede fans, der besluttede sig for at lave verdens mest tro og gennemførte kopi af AC/DC – og slap afsted med det! Gang på gang er bandet kåret som det bedste AC/DC-tributeband i Storbritannien og med hundredevis af koncerter over hele verden, må AC/DC UK siges at være det primære tribute til de australske rocklegender på planeten! Der er tale om en knivskarp gengivelse af både lyd og udseende, som meget få kan gøre efter!

AC/DC UK har opnået, hvad de fleste nok regner for utænkeligt for et tributeband. De har optrådt på hovedscenen på den legendariske Grasspop-festival lige efter hovednavnet Iron Maiden! De har tillige delt scene med rock-superstjerner som Ozzy OsbourneMarilyn MansonJudas PriestGuns n Roses og danske Volbeat! Deres dedikation og eksplosive sceneoptræden er ganske enkelt ikke til at stå for!

Gå ikke glip af suveræne AC/DC UK, når de rammer Postgaarden Kalundborg i april 2023!

Varighed: 2×50 min.

Stående koncert

Opvarmning v. Den Danske Mafia

Den Danske Mafia har i en del år kørt de danske landeveje tynde. De danske party rockere er efterhånden blevet en institution i dansk festival- og klubkultur. Med et repertoire bestående af John Mogensens udødelige sange, fortolket som rock klassikere, er succesen bare vokset og vokset. Den Danske Mafia var fra starten enige om, at John Mogensens sange skulle gøres mere aggressive og “up to date”, men der skulle selvfølgelig ikke laves alt for meget om. For det er vigtigt for Den Danske Mafia, at deres publikum fortsat kan synge med på sangene, da det er med til at skabe fest og stemning.

For jer som ikke kender Den Danske Mafia, så kan deres musikalske stilart beskrives som en god blanding af John Mogensen, Metallica og Status Quo, krydret med stemningen fra verdens største ølfestival “oktoberfest i Munchen”. Så når du booker Den Danske Mafia til dit næste arrangement, så kan du være helt sikker på at der nok skal komme gang i den.

Den Danske Mafia spiller hvert år på mange af landets førende festivaler.

Med 5 cd-udgivelser i bagagen har publikum desuden haft muligheden for at tage Den Danske Mafia med hjem og lære de populære Mogensen-sange fra en lidt mere rocket og samtidig party orienteret vinkel. Kort sagt et frisk pust fra et band med et lunt glimt i solbrillerne, og et klart mål med musikken – at skabe en FEST.

Genhør de mange klassikere som bl.a. Karl Herman og Jeg, Der Er Noget Galt i Danmark, Fut i Fejemøget, Så Længe Jeg Lever og Ensomhedens Gade.

Der leveres også store hits fra John Mogensens tid i Four Jacks, så  som Mandalay og Åh Marie.

Medlemmerne i Den Danske Mafia er:

Henrik Bjørn: leadvokal og bas

Henrik Johannessen: guitar og kor

Michael Fast: trommer.

Tidsplan:
kl. 19.00 Dørene åbner
kl. 20.00 Opvarmning v. Den Danske Mafia
kl. 21.30 ACDC UK

BEMÆRK: Stående koncert - Siddepladser på balkon

Postgaarden
Kordilgade 6b, 4400 Kalundborg