quit

Kurven er nu opdateret

 Ønsker du at handle videre, eller gennemføre købet med det samme?

Billet Antal Pris
Billetkøb DKK 0
Billetgebyr DKK 0
DKK 0
I alt DKK 0
Praktiske oplysninger:

Bemærk venligst:
Fuldend din aften i selskab med gode venner! Der er til Cover Night mulighed for tilkøb af koncertbuffet fra Lyngvigs diner kl. 18.00 i cafeen, kr. 150.- (Tilkøbes sammen med billetten eller bestilles på tlf. 9824 2500 (kl. 9-14) senest 25. september 2017)

Dato og tidspunkt: Lørdag d. 30. september kl. 20.00
Dørene åbner: Cafeen er åben fra kl. 17.30 for spisende gæster, kl. 19.00 for koncertgæster.
Indgang til koncertsalen åbnes 20-30 min før koncertstart.
Ca. varighed af arrangementet: 4 timer
Bemærk venligst: Unummererede siddepladser
Billettyper: Standard billet - Salen: 250,- kr. inkl. gebyr.
Koncertbuffet fra kl. 18.00 - 150,- kr. inkl. gebyr.

Læs mere om ABBAcz & Staying Alive - Cover Night “70’s special edition” 2017

Abba er et af de mest succesfulde bands i historien om popmusik. Tidløse pophits som tiltaler flere generationer over hele verden strøg ud af Bjørn og Bennys ærmer i 70’erne og 80’erne, og mange ønsker bandet tilbage på livescenen for endnu en oplevelse af de originale Abba. Bjørn Ulvæus har dog for længst fastslået at det ikke kommer til at ske. Så dermed synes en Abba-live oplevelse at være udelukket, - og dog…. Tjekkiet har i nogen tid været kendt for sine mere end fremragende hyldestbands, og blandt dem rager ”Abbacz” tårnhøjt op. Bandet som er hjemmehørende i Prag leverer et show i absolut topklasse. Iført originale kostumer og ægte 80’er koreografi leverer bandet et 100% live show, her er ingen maskiner, playback eller andre former for nemme løsninger. Der er 8 optrædende i det højenergiske show. Foruden Abba formationen medvirker bassist, trommeslager og 2 korpiger. Dette er et show i verdensklasse, og her kan man både lytte, synge med - og danse! Der er garanti for genkendelsesglæde når Abbacz går på scenen.

Ikke så snart er Abba gået af scenen i koncertsalen, inden man, forhåbentlig opløftet og fuld af dansehumør, kan fortsætte festen i caféen, hvor Bee Gees – cover bandet fra Aalborg giver den fuld gas indtil over midnat! “Staying Alive”, “Night Fever” & “How deep is your love” er blot nogle af de mange hits fra Bee Gees, som bliver leveret i dette fantastiske og intime tribute show. Som publikum bliver du taget med på en musikalsk rejse tilbage i den lange og gloværdige karrierer som Bee Gees har haft og ikke mindst deres musik som stadig fylder os med glæde her 50 år efter deres første album udgivelse. Bandet bag dette show er alle musikere med en lang musikalsk baggrund og de leverer et professionelt og troværdigt show, hvor de med deres helt egen lyd, fortolker en lang række af de mange hits som Bee Gees har skabt gennem tiden.

Billetinformation
Periode

30. september 2017 kl. 20.00


Kulturcenter Jammerbugt

Søparken 2, 9440 Aabybro


Vis stort kort
Billetsalg.dk
Snedkervej 12
2630 Taastrup
CVR-nr: 10 14 77 51
Kontakt os - Klik her