Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

"A NIGHT WITH THE STARS" - PÅ HALGODT!

Fredag den 16. august inviterer vi til dobbelt koncert med både Tina Turner Jam og Robbie Williams Jam. 

Tina Turner Jam 

Denne aften kan du opleve Tina Turner i skikkelse af Peter Andersen. Peter Andersen er second to none når det handler om at imitere Tina Turner i Danmark.

Det bliver næsten som, var det Tina Turner selv, vi har besøg af denne aften med Peter Andersen. Og nogle kan måske huske da Peter Andersen gennem nullerne stod i front for "Turn on Tina". 

Peter Andersen vandt også Dansk Melodi Grandprix under navnet Drama Queen. Men denne aften står Peter Andersen på Halgodt's scene som "Simply the Best" i form af Tina Turner. 

Glæd dig til Tina Turner Jam for Peter Andersen er både en dygtig sanger og entertainer.  

Robbie Williams Jam

Gik du glip af koncerten med Robbie Williams Jam i starten af maj, eller ønsker du, at genopleve Ditlev Ulriksen gøre den som Robbie Williams, så har du chancen den 16. august. 

Og mon ikke mange ønsker, at genopleve Ditlev Ulriksen, for det var en fest da han sang en parade af Robbies største hits. 

Det kan ikke undgå at blive et brag af en festlig aften med både Tina Turner Jam & Robbie Williams Jam. En aften hvor der skal synges med, og danseskoene skal på arbejde. 

Halgodt
Skovshoved Havn 16B, 2920 Charlottenlund