Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Det danske band A Rush of Coldplay leverer en koncert i glædens, fordybelsens og kærlighedens tegn med udgangspunkt i Coldplays legendariske sange, som bandet A Rush Of Coldplay på smukkeste vis fremfører med lige dele power og indlevelse. Med mere end 70 millioner solgte albums og masser af massive radiohits, har Coldplay udviklet sig til et af de mest populære bands overhovedet. Storladne og iørefaldende hits som Yellow, Clocks, Fix You, Viva la Vida, Paradise, A Sky Full of Stars og Adventure of a Lifetime har gjort det britiske rockband til allemandseje.

Koncerten er en del af en række kirkekoncerter rundt om i landet i løbet af 2022, hvorfra overskuddet går til organisationen Skyggebørn. Skyggebørn hjælper gennem samtalegrupper børn og unge i sorg med at sætte ord på deres følelser og tanker. Det kan være børn som har mistet en forælder eller anden nær familie, men alle typer for sorg og afsavn bearbejdes i trygge samtalegrupper.


Dato og tidspunkt: 29. september 2022 kl. 19.00
Dørene åbner: 18.00

Bemærk venligst:
- Pladserne i kirken er ikke nummererede og det er derfor ”først til mølle” i kirken.
- Der må ikke medbringes egen mad- eller drikkevarer, ligesom rygning naturligvis ikke er tilladt.

Skjern Kirke
Vardevej 12, 9600 Skjern