Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Når Arena Midt lørdag den 21. september kl. 15-21 slår dørene op til årets store øl-Festival, er det til en oplevelse i særklasse, hvor du kan forkæle dine smagsløg med ca. 80 øl fra forskellige bryggerier. Vi vil glæde os til gensynet med Royal Unibrew, men også til at kunne byde velkommen til Viborg Bryghus og Bøllingsø Bryghus.

Der bliver specialøl i alle afskygninger og med specialister indenfor feltet, der er klar til at give dig svar på dine spørgsmål eller blot få en hyggelig snak, mens der bliver smagt på de skummende drikke. 

Gaveæsken

Du købe en særlig gaveæske på kontoret i Arena Midt Hasselvej 15 og få en forsmag på øl-Festivalen.

Gaveæsken indeholder to øl af 50cl fra henholdsvis Royal Unibrew og Bøllingsø Bryghus og et smagningsglas fra Viborg Bryghus, der kan medbringes den 21. september. Yderligere er der en indgangsbillet til festivalen og 10 ølkort samt lidt foldere, der giver et indblik i det store sortiment der kan vælges imellem til september.

Vi glæder os til at se dig til øl-Festivalen i Arena Midt.

OBS: Du kan kun købe gaveæsken i Arena Midt på Hasselvej 15, 8620 Kjellerup.

Dørene åbnes kl. 15.00

Arena Midt
Hasselvej 15, 8620 Kjellerup