Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Nu kan du nyde julesange og komme i julestemning, når Birthe Kjær inviterer dig til årets julekoncert i Kalundborghallen. 

Birthe Kjær fører os igennem et udvalg af danske og udenlandske juleklassikere, samt numrene fra hendes egne juleudgivelser.

Der er ikke den person i Danmark, som ikke kender Birthe Kjær og hendes karriere. Hun har sunget i utroligt mange sammenhænge, fra partyhits til revynumre ala “Jeg går aldrig til bal uden trusser”!  henover Vise sang akompanieret af Kim Sjøgren og Lars Hannibal. I 90erne så vi hende som TV-vært på DR 1 og i 2018 turnerede hun rundt med sit 50 års jubilæums show. 

Ligegyldig sammenhængen har Birthe altid trukket dig hen til radioapparatet og fået dig til at lytte. Så forkæl dig selv og dem du holder af, d. 10 december. Du får her en enestående mulighed for at opleve en nærhed, følsomhed, som hendes stemme byder på til Årets Julekoncert i Kalundborg Hallerne 

Koncerten er flytte fra Holmstrup Kirke den 10 december. Den gamle billet fungerer i Kalundborg Hallerne og du får dermed ikke tilsendt en ny.

Arrangementet foregår i Kalundborghallen.
Eventet starter kl.: 19:30, vi anbefaler du kommer i god tid. Dørene åbnes kl.: 18:30 - (dørene for spisende gæster åbner klokken 17.00) 

Du kan bestille en Juleplatte i hallen, Juleplatten indeholder følgende:
Karrysild med kapers, løg og dild
Fiskefilet med remoulade og citron
Gravad laks med rævesauce
Tartelet med høns i asparges
Frikadeller med hjemmelavet rødkål
Mørbrad med bløde løg
Brie med sæsonens kompot
Rugbrød, lyst brød, kiks samt smør og fedt.

Handicappet:
Der få pladser til kørestolsbrugere, de skal bestilles på dion@kanonproduktion.dk
Ledsager til handicappet skal også købe billet. 
Der gives ingen tilskud til Ledsagerkort.

Eventets varighed er ca. 70 min., 
Kontakt KanonEvent ved at trykke her. 

Kalundborg Hallerne
J. Hagemann-Petersens Alle 11, 4000 Kalundborg