Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket
  • Beskrivelse
  • Praktisk info
  • Lokation

Julekoncert med Kristin Korb Trio i Ærøskøbing Kirke.

Kom indenfor i varmen når foreningen bag Ærø Jazz Festival og Ærøskøbing Kirke byder velkommen til en eksklusiv Julejazz-koncert den 2. december fra kl. 13.00 til 14.30 i forbindelse med Ærøskøbing Julemarked. Bestil dine pladser via billetlinket, det er ganske gratis. 

Om julekoncerten: Kristin Korb er kendt for at mestre jazztraditionen, samtidig med at hun har sin helt egen stil. Hun har arbejdet tæt sammen med navne som Ray Brown, Jan Lundgren, Alex Riel og Jeff Hamilton, der alle roser hendes enestående swing. I 2012 valgte Kristin at flytte fra Los Angeles til Danmark, men hun fortsætter sin imponerende internationale karriere. Sammen med sig har Kristin Korb sin trofaste trio: Magnus Hjorth, en svensk pianist bosat i København. Magnus er en efterspurgt musiker og er kendt for at akkompagnere et væld af danske og internationale solister og vokalister. Snorre Kirk, en dansk/norsk trommeslager. Gennem årene har han været en fast figur på internationale jazzscener og har samarbejdet med nogle af Skandinaviens mest prominente jazzartister. Trioen vil fremføre et mix af kendte og mindre kendte juleklassikere fra deres julealbum "That Time of Year" fra 2018. Kom og nyd en unik koncertoplevelse, der garanteret vil sætte dig i den rette julestemning!

 

Dørene åbner 12.45 og kl. 13.00 starter koncerten. Bestyrelsen står klar i døren til at scanne reservationer og til at byde alle velkomne.

Ærøskøbing Kirke
Kirksestræde 5, 5970 Ærøskøbing