Arrow down Search Shopping cart Link arrow right facebook linkedin facebook messenger mail minus plus Information Location Calendar Home Ticket

Information om COVID-19 (Corona Virus)

Alle vores arrangører befinder sig lige nu, i en ærgerlig og helt ekstraordinær situation på grund af Corona (COVID-19), og Regeringens forbud mod at afholde events med større forsamlinger.

På baggrund af dette er der opstået rigtig mange spørgsmål, i forhold til hvordan du som billetkøber skal forholde dig.
Billetsalg.dk har ikke mulighed for at besvare evt. henvendelser, da vi er underlagt arrangørernes retningslinjer på området.

Lige nu arbejder vi på højtryk for at finde en løsning, sammen med hver enkelt arrangør, så vi hurtigst muligt kan få meldt ud til alle billetkøbere. Vi håber derfor på din forståelse og garantere at der vil blive sendt konkret information ud til alle billetkøbere via e-mail, så snart vi har fundet en løsning med den pågældende arrangør.

Vi skal i samme moment gøre opmærksom på, at det er den enkelte arrangør, der har modtaget indtægterne fra billetsalget, og derfor alene kan afgøre, hvordan processen skal forløbe i forhold til aflysning, flytning og eventuel refundering af billetter.
Læs mere omkring vores Gebyr og Vilkår her: https://www.billetsalg.dk/Terms/Conditions

Tak for din tålmodighed og forståelse Vi gør vores absolut bedste for at få en afklaring, så vi kan hjælpe dig bedst muligt.

Med venlig hilsen,
Billetsalg.dk